CS GO da anlık donma

Reaksiyon skoru
2
Merhaba dostlar küçük bir sorunum var bir türlü çözemedim öncelikle sistemi tanıtayım sonra altına sorunu belirtiyorum.

MSI RX570 ARMOR OC 4GB 256 BİT
AMD Ryzen 3 3200G
MSI
B450M-A PRO MAX
G-SKİLL 16GB (2x8GB) 3200MHz bellek
KINGSTON SA400M8/240G
240GB SSD M.2 500350MB
FSP Hyper K 500 500W 80+ EU powersuplly
FSP
CMT110A(CMT120A mesh) kasa

Sistemim bu şekilde bir çok oyunda güzel sonuçlar alıyorum fakat CS 250-300 FPS almama rağmen oyunda aniden donmalar meydana geliyor sorunu çözmek için apu işlemcinin grafik kartını kapattım farklı farklı yollar denedim şimdilerde GTA 5 online da aynı sorun başladı bencmark sitesnde test ettiğimde ekran kartı yarım güçle çalışıyor diye gösteriyor buna bir çözüm bulursak sevinirim

Merhaba dostlar küçük bir sorunum var bir türlü çözemedim öncelikle sistemi tanıtayım sonra altına sorunu belirtiyorum.

AMD Ryzen 3 3200G
MSI
B450M-A PRO MAX
KINGSTON SA400M8/240G
240GB SSD M.2 500350MB
FSP

Sistemim bu şekilde bir çok oyunda güzel sonuçlar alıyorum fakat CS 250-300 FPS almama rağmen oyunda aniden donmalar meydana geliyor sorunu çözmek için apu işlemcinin grafik kartını kapattım farklı farklı yollar denedim şimdilerde GTA 5 online da aynı sorun başladı bencmark sitesnde test ettiğimde ekran kartı yarım güçle çalışıyor diye gösteriyor buna bir çözüm bulursak sevinirim
Hdd sıkıntısı olabilir veya ssd sıkıntısı

SSD yı de sıfır takmıştım içinde harddisk yok henüz harddisk alamadım 240 GB SSD var 225 i dolu oyunla acaba SSD de fazla doldurmadan kaynaklı olur mu
Bende de aynı sorun var yeni operasyonla birlikte gelen bi optimizasyon sorunu diyolar ama bf3 online dada aynı problem oluyo depolama alanım yarı yarıya boş iken de aynı sorun oluyodu yani depolamayla alakalı olduğunu düşünmüyorum ben steam desteğe mesaj attım sende atmayı deneye bilirsin bakalım sana ne cevap yazıcaklar

Yakın bir sisteme sahibim ve bende de sert dönüşlerde çok çok ufak droplar yaşanabiliyor. Sadece bende de değil birçok arkadaşımda da durum böyle. CS:GO kaynaklı bir sorun olabilir veya HDD-SSD kaynaklı da olabilir. HD Tune ile HDD-SSD'ini teste sokup, atar mısın sonuçları buraya?

Bende de aynı sorun var yeni operasyonla birlikte gelen bi optimizasyon sorunu diyolar ama bf3 online dada aynı problem oluyo depolama alanım yarı yarıya boş iken de aynı sorun oluyodu yani depolamayla alakalı olduğunu düşünmüyorum ben steam desteğe mesaj attım sende atmayı deneye bilirsin bakalım sana ne cevap yazıcaklar
Tabi bir destek ekibine yazayım dönüşü buraya eklerim .Fakat arada bir GTA 5 online da aynı problem yaşanıyor maalesef

Tabi bir destek ekibine yazayım dönüşü buraya eklerim .Fakat arada bir GTA 5 online da aynı problem yaşanıyor maalesef
Yakın bir sisteme sahibim ve bende de sert dönüşlerde çok çok ufak droplar yaşanabiliyor. Sadece bende de değil birçok arkadaşımda da durum böyle. CS:GO kaynaklı bir sorun olabilir veya HDD-SSD kaynaklı da olabilir. HD Tune ile HDD-SSD'ini teste sokup, atar mısın sonuçları buraya?
Dediğin programla ve benchmarktan test yapıyorum kusur bulunmuyor gösteriyor

Evet bende de öyle

AMD Ryzen 3 3200G
MSI
B450M-A PRO MAX
KINGSTON SA400M8/240G
240GB SSD M.2 500350MB
FSP

Ben de sadece csgo için bilgisayar toplayacağım da bu sistem ne kadar tuttu?

Donmadan kastınız kaç FPS?

300 civarı FPS alıyorum anlık donma yani akıcı oynarken bir anda kesiliyor
Herhangi bir parçan yetmediği zaman veya depolama birimi yüzünden olur sistemin iyi.
SSD çok doluysa belki o yapıyor olabilir veya kronik sorunlu bir ssd ise.
HDD varsa onun ile deneyin.
Oyun ile ilgili olacağını hiç sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,133
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri