Yardım cs go da mapler çok yavaş yükleniyor

Windows ve oynayacağınız oyun mutlaka SSD de kurulu olmalı. Yakınınızda yok mu kimsede SSD?

Karar size kalmış SSD mutlaka hız farkı yaratacaktır fakat Sata 2 olduğu için tam performans alamazsınız.

Hocam işin uzuncası incehesaptan Uber aldım. Alırken bilmiyordum 80tl farkla Adata SU630 480Gb ı James Donkey 512gb m.2 SSD yapabiliyorsunuz. Şu saatten sonra ne he diyince Adata SU630u satabilirim ne de 512gb m.2 alabilirim :D windows SSD de oyunlar 265gb m.2de öyle takılıcam sanırım :D Daha m.2yi de almadım sx8200 düşünüyorum. 460 TL.
Hayır ,windows m2 de olsun . Çok sık oynadığınız oyunlarda Sata SSD de olsun

cs go yu açınca mesela dust 2 giriyorum mapi yüklemesi 5 dk sürüyor sonra ben girene kadar oda doluyor rekabetci girince ban yemişim ama hala mapi yüklüyor çözümünü bulursanız çok mutlu olurum
Bro aynı şeyi bende yaşadım ssd veya hdd nin sorunu daha iyi bir ssd alana kadar sana tavsiyem
Rekabetçi girecrğin haritanıb örnek dust2
Ana menüde map de_dust2 yaz ve açılmasıbı brkle açılınca çık sonra rekabetçi dust2 gir daha hızlı açılıyor bense böyle yapıyorum

Hocam peki örnek vereyim kasada hem SSD hem de yüksek hızlı 256gb m.2 var. Bundan en iyi şekilde nasıl faydalanılır ? Windowsu SSD ye oyunu m.2ye atarak mı? yoksa windowsu m.2 ye oyunları SSD ye atarak mı?
M.2 SSD ile normal SSD arasında sadece okuma-yazma farkı olur. 2'si arasında oyun açılış süreleri max 2 saniye erken açılır. Normal SSD'ye kurabilirsin.

M.2 SSD ile normal SSD arasında sadece okuma-yazma farkı olur. 2'si arasında oyun açılış süreleri max 2 saniye erken açılır. Normal SSD'ye kurabilirsin.
Vericeğin 460lira değmez diyorsun. Peki 480gb ssd de yavaşlık olmaması için kaç gb boş alan bırakılması yeterlidir?

Bro aynı şeyi bende yaşadım SSD veya HDD nin sorunu daha iyi bir SSD alana kadar sana tavsiyem
Rekabetçi girecrğin haritanıb örnek dust2
Ana menüde map de_dust2 yaz ve açılmasıbı brkle açılınca çık sonra rekabetçi dust2 gir daha hızlı açılıyor bense böyle yapıyorum

Çok ugraştırır o yüzden ben oyunu steamla birlikte kökten sildim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,146
Üyeler
189,041
Son üye
evaviento
Geri