Neler Yeni

Yardım Cs-go da VAC oturumunuzu doğrulayamadı hatası

Vektoro7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kaan karakuzu
İyi günler dostlar. Son 2-3 aydır csgo oynarken birden beni maçtan atıp VAC oturumunuzu doğrulayamadı hatası alıyorum. Sonrasında oyuna tekrar bağlanmak istediğimde yine aynı hatayı veriyor. Bu hata yüzünden maçı terk edilmiş sayılıyorum ve 30dk veya 2 saat ban yiyorum. Bu durumdan çok sıkıldım. İnternette araştırdım bütün yolları denedim dosyaları doğruladım, steamden çıkış yapıp bir daha girmeyi denedim, bilgisayarı yeniden başlatıp girmeyi denedim ama hata geçmedi. Bilgisayarı kapatıp 2 3 saat sonra açtığımda. Oyuna tekrar girdiğimde 2 uzun maç girdiğimde 2. maçın sonlarına doğru yine aynı hatayı alıyorum. Bilgisi olan lütfen yardımcı olsun. Canıma tak etti artık.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,010
İsim
Oğuz
İnternet ip resetlemeyi dene.

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
oyun dosyalarının butunlugunu dogrula bunu oyun kapalıyken yap bunu yaptıktan sonra steami görev yöneticisinden kapat ve bilgisyari yeniden baslat düzelmis olucaktır

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
ismail
dosyaları doğruladığımda geçiyordu bende bu sorun bunu denemişmiydin?

Casthrow

80+
Benim de başıma gelmişti internet kaynaklı bir sorun sanırım, modemi resetlemeyi denemediyseniz resetleyebilirsiniz. Resetleme işlemi için modeminizin arka tarafında bulunan reset yazısının yanında yer alan küçük boşluğa iğne gibi sivri bir cisimle bastırıp 10 saniye bekleyin. Bu işlemin sonucunda modemin bütün ışıklarının söndüğünü ve ardından yeniden açıldığını göreceksiniz.

Top Bottom