CS GO Daha önce indirdim. tekrar indirmeme gerek varmı ?

blentpge

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
304
Arkadaslar daha once cs go yu hdd ye kurmustum. sonra hdd yı söktüm ssd ye win10 yukledım. sonra hdd ve ssd yi taktım sisteme. suanda cs go hdd var. ama oyunu acınca uyarı verdi steam dısında bir yerden acınca şu şu yerlere giremezasınız falan. şimdi birdaha ındırmemmı gerekıyor oyunu

HDD'deki Steam kütüphane klasöründeki CSGO'yu C'deki Steam kütüphanesine atabilirsiniz veya klasör seç diyerek HDD'deki yeri kütüphane olarak atayabilirsiniz.

CSGO yu SSD ye yükleyip oynaman daha mantıklı.

Eğer yok HDD de kalsın diyorsan. Steam'den oyunun yüklü olduğu yeri göstermen gerekiyor.

HDD'deki Steam kütüphane klasöründeki CSGO'yu C'deki Steam kütüphanesine atabilirsiniz veya klasör seç diyerek HDD'deki yeri kütüphane olarak atayabilirsiniz.
evet yaptım oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer yok HDD de kalsın diyorsan. Steam'den oyunun yüklü olduğu yeri göstermen gerekiyor.
aga 240 gb ssd var yer kalsın biraz ya

cok etkısı oluyormu ki

evet yaptım oldu.

aga 240 gb SSD var yer kalsın biraz ya

cok etkısı oluyormu ki

SSD'lerin okuma ve yazma hızı daha hızlı olduğu için normal HDD'ye etkisi oluyor tabi ki. Online oyunları SSD'ye kuruyorum ben mesela diğer oyunlar HDD'de

SSD'lerin okuma ve yazma hızı daha hızlı olduğu için normal HDD'ye etkisi oluyor tabi ki. Online oyunları SSD'ye kuruyorum ben mesela diğer oyunlar HDD'de
bende csyi hdd ye kurdum. gtayıda hdd kurcam. peki daha sonra değiştirmek istersem cs yi c diskine atma yeterlimi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,894
Üyeler
183,182
Son üye
önder111
Geri