CS GO 'dan anlayan var mı?

drocco

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
437
Bu modları tek tek yazabilecek var mı? Açıklamalı bir şekilde ben bilmiyorumda.

Ek Açıklama 2020-07-13 112618.png

yoldaş 2vs2 rekabetci boyle arkadaşlarınla oynamalık olum macında herkes farklı yerde doguyo reflex icin savaş oyunlarında ucan gozcu scout ile oldurusun cok hile gelir ama silah yarışındada her bir kişi oldurdunde farklı silah gelir tehlikeli bolgede ben battleroyal diyorum ama digerleri nediyo bilmiyorum

Rekabetiçiyi biliyorsundur. Yoldaş 2vs2 rekabet modu. Basit eğlence ranksız maç oynayabiliyorsun. Ölüm maçı öldüğünde tekrar doğuyorsun istediğin silahı alabiliyorsun. Savaş oyunlarında özel modlar var diğeri battle royale

yoldaş 2vs2 rekabetci boyle arkadaşlarınla oynamalık olum macında herkes farklı yerde doguyo reflex icin savaş oyunlarında ucan gozcu scout ile oldurusun cok hile gelir ama silah yarışındada her bir kişi oldurdunde farklı silah gelir tehlikeli bolgede ben battleroyal diyorum ama digerleri nediyo bilmiyorum
kardeşimiz hepsini anlatmış bana gerek kalmadı

Alıntıyı görüntüle
Rekabetçi yoldaş hariç diğer modlar unranked modlar gibi diyebiliriz basit eğlence rekabetçinin ranksız hali ölüm maçı her doğduğunda silahını değiştirebiliyorsun mapte farklı noktalarda doğup kapışıyorsun savaş oyunlarını hatırlamıyorum önerim girip test etmen tehlikeli bölge battle royale modu diyebiliriz

Alıntıyı görüntüle
Rekabetçide 5v5 atıyorsun 16 round alan kazanıyor
Yoldaşta 2v2 atıyorsun 9 roun alan kazanıyor
basit eğlence rekabetçinin ranksız versiyonu diyebiliriz
ölüm maçı ölüp tekrar doğuyorsun milleti vuruyorsun falan
savaş oyunları hatırladığım kadarıyla sana bir silah veriyor başlangıçta onla 2kişi vurup başka silah öyle devam ediyor en sonunda altın bıçak veriyor onla birini öldürürsen 1. oluyorsun
tehlikeli bölge ise pubg gibi işte

Geri