CS:GO Ekranda Yırtılmalar

riquA

80+
Reaksiyon skoru
60
R5 3600/VulanZ 3200mHz Cl16 8.2GB
XFX 5600XT/JD512 M.2 SSD
B450M Mortar Titanium/GPF RGB 144HZ 1MS
Maplerde milisaniyelik siyahlık olup gidiyor.
FreeSync aktif./Fps 300 sabit dalgalanma olmuyor.

Bende de oluyor freesync kapa baya azalıyor vsync de kapa
Her kombinasyonu denedim. Limit koydum freesync kapadım. Tam tersini yaptım. Limitsiz ve syncsız oynadım. En sonunda da limitli ve freesynclı şekilde hala var. Bundan kurtulmanın yolu yok mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyler yırtılma dediğiniz ekranda saniyelik çizgi çizgi oluyor omu
Mapın bazı kısımları ufak süre ile simsiyah oluyor

Her kombinasyonu denedim. Limit koydum freesync kapadım. Tam tersini yaptım. Limitsiz ve syncsız oynadım. En sonunda da limitli ve freesynclı şekilde hala var. Bundan kurtulmanın yolu yok mu?
Bende hala oluyor bazen valla can sıkıcı durum ara sıra 1 saniyelik ekran da renkleniyor falan

Mapın bazı kısımları ufak süre ile simsiyah oluyor
bendede dediğim gibi oluyor fareyi çevirince falan görüntü birbirine girmiş gibi oluyor 60 hz benimki vsync açınca düzeliyor 60 fpsnin üstüne çıktığı içinmi öyle oluyor ki yada ekrandamı bir sorun var

bendede dediğim gibi oluyor fareyi çevirince falan görüntü birbirine girmiş gibi oluyor 60 hz benimki vsync açınca düzeliyor 60 fpsnin üstüne çıktığı içinmi öyle oluyor ki yada ekrandamı bir sorun var
Tüm ekipmanlarım 1 2 haftalık yeni. En başından beri bu sorunu yaşıyorum. Anlam veremedim. Bir yerde de çözümünü bulamadım. Ne yapacağım bilmiyorum. Çok can sıkıyor..

Bende hala oluyor bazen valla can sıkıcı durum ara sıra 1 saniyelik ekran da renkleniyor falan
Farklı oyunlarda da yapsa okey de sadece csde yapıyor. Çok anormal

Tüm ekipmanlarım 1 2 haftalık yeni. En başından beri bu sorunu yaşıyorum. Anlam veremedim. Bir yerde de çözümünü bulamadım. Ne yapacağım bilmiyorum. Çok can sıkıyor..
sadece csde öyle oluyorsa oyunla alakalıdır bence şu sıralar cs de herkes şikayetçi fps düşüklüğü drop vs

Farklı oyunlarda da yapsa okey de sadece csde yapıyor. Çok anormal
Bende de sadece csde

Drop fps düşüklüğü vs oyunla alakalı olabilir okey de yırtılmanın oyunla alakalı olacağını sanmıyorum ya

Çok merak ediyorum acaba sebebi ne bu durumun
Bulursan yaz reis

Geri