Her kombinasyonu denedim. Limit koydum freesync kapadım. Tam tersini yaptım. Limitsiz ve syncsız oynadım. En sonunda da limitli ve freesynclı şekilde hala var. Bundan kurtulmanın yolu yok mu?Bende de oluyor freesync kapa baya azalıyor vsync de kapa
Mapın bazı kısımları ufak süre ile simsiyah oluyorbeyler yırtılma dediğiniz ekranda saniyelik çizgi çizgi oluyor omu
Bende hala oluyor bazen valla can sıkıcı durum ara sıra 1 saniyelik ekran da renkleniyor falanHer kombinasyonu denedim. Limit koydum freesync kapadım. Tam tersini yaptım. Limitsiz ve syncsız oynadım. En sonunda da limitli ve freesynclı şekilde hala var. Bundan kurtulmanın yolu yok mu?
bendede dediğim gibi oluyor fareyi çevirince falan görüntü birbirine girmiş gibi oluyor 60 hz benimki vsync açınca düzeliyor 60 fpsnin üstüne çıktığı içinmi öyle oluyor ki yada ekrandamı bir sorun varHer kombinasyonu denedim. Limit koydum freesync kapadım. Tam tersini yaptım. Limitsiz ve syncsız oynadım. En sonunda da limitli ve freesynclı şekilde hala var. Bundan kurtulmanın yolu yok mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mapın bazı kısımları ufak süre ile simsiyah oluyor
Tüm ekipmanlarım 1 2 haftalık yeni. En başından beri bu sorunu yaşıyorum. Anlam veremedim. Bir yerde de çözümünü bulamadım. Ne yapacağım bilmiyorum. Çok can sıkıyor..bendede dediğim gibi oluyor fareyi çevirince falan görüntü birbirine girmiş gibi oluyor 60 hz benimki vsync açınca düzeliyor 60 fpsnin üstüne çıktığı içinmi öyle oluyor ki yada ekrandamı bir sorun var
Farklı oyunlarda da yapsa okey de sadece csde yapıyor. Çok anormalBende hala oluyor bazen valla can sıkıcı durum ara sıra 1 saniyelik ekran da renkleniyor falan
sadece csde öyle oluyorsa oyunla alakalıdır bence şu sıralar cs de herkes şikayetçi fps düşüklüğü drop vsTüm ekipmanlarım 1 2 haftalık yeni. En başından beri bu sorunu yaşıyorum. Anlam veremedim. Bir yerde de çözümünü bulamadım. Ne yapacağım bilmiyorum. Çok can sıkıyor..
Bende de sadece csdeTüm ekipmanlarım 1 2 haftalık yeni. En başından beri bu sorunu yaşıyorum. Anlam veremedim. Bir yerde de çözümünü bulamadım. Ne yapacağım bilmiyorum. Çok can sıkıyor..
Farklı oyunlarda da yapsa okey de sadece csde yapıyor. Çok anormal
Drop fps düşüklüğü vs oyunla alakalı olabilir okey de yırtılmanın oyunla alakalı olacağını sanmıyorum yasadece csde öyle oluyorsa oyunla alakalıdır bence şu sıralar cs de herkes şikayetçi fps düşüklüğü drop vs
Çok merak ediyorum acaba sebebi ne bu durumunBende de sadece csde
Bulursan yaz reisDrop fps düşüklüğü vs oyunla alakalı olabilir okey de yırtılmanın oyunla alakalı olacağını sanmıyorum ya
Çok merak ediyorum acaba sebebi ne bu durumun