riquA 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 151 Reaksiyon skoru 60 8 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 crazyreign yazmış: Gecikme akıcılığı etkilemez. Aç FreeSync'i bak keyfine. Devamı için tıklayın... Freesync açık fps sabit herhangi bir dalgalanma olmuyor 300de takılıyor ancak sorun hala devam ediyor.. Neden olabilir anlamıyorum bugda kaldım
crazyreign yazmış: Gecikme akıcılığı etkilemez. Aç FreeSync'i bak keyfine. Devamı için tıklayın... Freesync açık fps sabit herhangi bir dalgalanma olmuyor 300de takılıyor ancak sorun hala devam ediyor.. Neden olabilir anlamıyorum bugda kaldım
crazyreign 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 28,059 En İyi Cevap 80 Reaksiyon skoru 38,617 8 Haziran 2020 #15 riquA yazmış: Freesync açık fps sabit herhangi bir dalgalanma olmuyor 300de takılıyor ancak sorun hala devam ediyor.. Neden olabilir anlamıyorum bugda kaldım Devamı için tıklayın... Ben de bilemiyorum hocam. RAM'den değildir büyük bir ihtimalle.
riquA yazmış: Freesync açık fps sabit herhangi bir dalgalanma olmuyor 300de takılıyor ancak sorun hala devam ediyor.. Neden olabilir anlamıyorum bugda kaldım Devamı için tıklayın... Ben de bilemiyorum hocam. RAM'den değildir büyük bir ihtimalle.