Yardım CS:GO FPS Drop Sorunu

Swarthy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
184
İyi bir bilgisayarım yok kabul ediyorum ama CS:GO'ya gelen son güncellemeden sonra FPS dropları yaşamaya başladım. 70fps ten birden 10 20 fps e düşüyor 4 5 saniye sonra düzeliyor. Fakat güncellemeden önce hiçbir sıkıntı yoktu. Benle alakalı bi sorun mu oyunla alakalı bir sorun mu?

Unlost'un kanalında bilgisayar hızlandırma var. Onu harfi harfiyen uygulayıp sonucu burda belirtir misin?
Windows7 ve AMD kullanıyorum yani oradaki çoğu şey işime yaramıyor

O Hızlandırmak için FPS için değil.
Unlost'un kanalında bilgisayar hızlandırma var. Onu harfi harfiyen uygulayıp sonucu burda belirtir misin?
Post automatically merged:

Windows 7 kullandığın için olabilirmi?
Windows 10'a geçersen sorunun çözülür.
Windows7 ve AMD kullanıyorum yani oradaki çoğu şey işime yaramıyor

O Hızlandırmak için FPS için değil.

Windows 7 kullandığın için olabilirmi?
Windows 10'a geçersen sorunun çözülür.
Windows10 dan Windows7 ye geçtim çünkü anakartım Windows10 desteklemediğinden ses gelmiyor pc den.

AYN
İyi bir bilgisayarım yok kabul ediyorum ama CS:GO'ya gelen son güncellemeden sonra FPS dropları yaşamaya başladım. 70fps ten birden 10 20 fps e düşüyor 4 5 saniye sonra düzeliyor. Fakat güncellemeden önce hiçbir sıkıntı yoktu. Benle alakalı bi sorun mu oyunla alakalı bir sorun mu?
I SORUN BENDE DE OLMUŞTU SORUN ISINMADAN DOLAYI KAYNAKLANIYORDU BENCE TERMAL MACUNU NE ZAMAN DEĞİŞTİRDİN

Arkadaşlar bu pc 10yıllık hatta 11 yıllık ve ben bu bilgisayara hiç bakım yapmadım çünkü daha 3 4 yıl oldu pc donanımlarıyla ilgilenmeye başlayalı ve ilgilenmeye başladığımda bile çöptü pc o yüzden hiçbir zaman bakım yapmaya zaman bile harcamak istemedim ve yakında yeni bir pc alıcam fakat şimdilik idare etsin istiyorum. Eğer termal macun sürmem gerekirse fps dropla oynarım yapacağım bir şey yok çünkü dışarıdan bir şey sipariş edemem bu aralar ve bu pc ye artık zaman harcamak istemiyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Termal macun değiştirip İyice bir temizlersen sorunun çözülür o zaman.

Termal macun olarak; MX-4 Öneririm.
Arkadaşlar bu PC 10yıllık hatta 11 yıllık ve ben bu bilgisayara hiç bakım yapmadım çünkü daha 3 4 yıl oldu PC donanımlarıyla ilgilenmeye başlayalı ve ilgilenmeye başladığımda bile çöptü PC o yüzden hiçbir zaman bakım yapmaya zaman bile harcamak istemedim ve yakında yeni bir PC alıcam fakat şimdilik idare etsin istiyorum. Eğer termal macun sürmem gerekirse fps dropla oynarım yapacağım bir şey yok çünkü dışarıdan bir şey sipariş edemem bu aralar ve bu PC ye artık zaman harcamak istemiyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

MSI Afterburner öneririm :)
Birazdan bakacağım hiç oyun esnasında sıcaklık değerlerime bakmadım :)

Çok teşekkürler ilginiz için :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,190
Üyeler
190,872
Son üye
'Berk
Geri