Neler Yeni

CS:GO Fps Sorunu (Apu Sistem)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yiğit Özkalay
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 2 gün önce AMD Ryzen 5 3400G ve 8GB 3200mhz'li bir sistem topladım.Bütçem kısık olduğu için sistemim apu herhangi bir ekran kartı bulunmamakta.Youtubeda sistem fps testlerinde CS:GO'da ortalama olarak 100fps alıyordu.Ben de aynı donanım ve aynı ayarlarda ortalama olarak 40 fps aldım bu sorunun sebebini veya daha önce başına gelmiş biri yardımcı olabilir mi ?

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Konuyu sabah yükseltirsen daha iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yiğit Özkalay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet onu da yaptım fakat sonuç değişmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yanı sizce 40 fps civarı bi değer görmem normal mi

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Eğer APU ve izlediğin testler 2Slot ram ise çok çok çok fark eder. Çift Slot ram özellikle Ryzen APUlarda neredeyse 2 katı fps oynatıyor bazı oyunlarda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yiğit Özkalay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer APU ve izlediğin testler 2Slot ram ise çok çok çok fark eder. Çift Slot ram özellikle Ryzen APUlarda neredeyse 2 katı fps oynatıyor bazı oyunlarda.
fakat gta 5 gibi bir oyunda bile 50 fps civarı veriyor bu oyun ile ilgili bir durum mu

wtfuur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Uğur Karaca
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 2 gün önce AMD Ryzen 5 3400G ve 8GB 3200mhz'li bir sistem topladım.Bütçem kısık olduğu için sistemim apu herhangi bir ekran kartı bulunmamakta.Youtubeda sistem fps testlerinde CS:GO'da ortalama olarak 100fps alıyordu.Ben de aynı donanım ve aynı ayarlarda ortalama olarak 40 fps aldım bu sorunun sebebini veya daha önce başına gelmiş biri yardımcı olabil
Sorun hala devam ediyor mu ? Tek kanal ram ile aldığınız değerler çok normal . Çift kanal ram kullanırsan aradaki farkı göreceksin. Hiç beklemeden 8gb ram daha tak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,093
Üyeler
163,260
Son üye
mehmetzqx
Top Bottom