Cs go gec yuklenme

DoğuamaBatı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,288
İ5 8400
4gb 2666 ram
İntel uhd 630
1 tb hardisk
Sistem bu cs gorerken maci gec yukluyor sisteme ne alirsam yukleme hizlanir ve birde bu sisteme godecek 600 700 tl lik bir ekran karti lazim onerileriniz vqrsa beklerim

RX 570 ekran kartı alabilirsin ve bir SSD takviyesi yapman gerek işlemciye dokunma gayet güçlü bir işlemci ayriten ram miktarin 8 GB ve anakartin destekliyorsa 3000 MHz yapmalısın ram hızını.

Hocam başlatma seçeneklerine yazılan bi kod var onu istersen atabilirim az da olsa erken açılmasını sağlıyor.

ram alman gerekir 8gb 2666 mhz donmalar böylece hallolmuş olacaktır zaten işlemci apusu ile 1 ve 1.5gb alıyor diye biliyorum intellerde keşke r5 1600 lü sisteme geçseydiniz intel gibi fahiş fiyatlara sayılan işlemciyi almasaydınız keşke danışsaydınız ben şahsen kendi laptobumdan biliyorum 4gb rami vardı intelin apusu vardı sizin sistemdeki gibi 8gb a yükseltince bayabi artış gördüm ram upgrade i yap sisteme bence ilk başta

+cl_forcepreload 1 bunu başlatma seçeneğine yazarsan oyun başlamadan tüm map verilerini alır yüklemesi uzar ama oyunda rahatlık sağlar. hızlanması için ssd gerek yoksa uzun sürmesi normal

Sata ssd di mi yoksa m2 ssd mi daha iyi cs yi guzel oynuyorum ama gec yuklenme hafif donmalar falan var fps 140 ama hafif drop yiyom ekran karti rx 560 alsam psu almam lazim 150 w benimki 1000 tl ye ram psu birde ekran karti onerirmisiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,861
Üyeler
188,487
Son üye
Raks Sole
Geri