Arthur Morganx
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 409
haftada level aldığında skın yada grafiti düşüyor level almadan düşürebilirmisin ve haftalık kasa sayısı varmıdır limit vs
Yanlış bilgilendirme yapma. İtem haftada 1 defa düşer o da çarşamba günleri sıflrandıktan sonra. Kasa da tamamen şans meselesi yani belli bir limiti yok.haftada max 2 item kasa yada skin fark etmez 2 item drob un var sticker da düşebilir skin de kasa da şans tamamen
Yanlış bilgilendirme yapma. İtem haftada 1 kere level atlayınca düşer kasa ise şansa bağlı olarak 1 defa yani haftada toplam 2 adet drop hakkı var.Yanlış bilgilendirme yapma. İtem haftada 1 defa düşer o da çarşamba günleri sıflrandıktan sonra. Kasa da tamamen şans meselesi yani belli bir limiti yok.
Bu hafta 3 kere kasa düşürdüm, yani bilmeden sallama dostum. Haftada 1 defa kasa diye bir şey yok. 1 skin 3 de kasa toplam 4 drop. Yeterince oynamadıysanız bu oyunu, gelip boş yorum yapmayın.Yanlış bilgilendirme yapma. İtem haftada 1 kere level atlayınca düşer kasa ise şansa bağlı olarak 1 defa yani haftada toplam 2 adet drop hakkı var.
Fun sunucularında varsa sistem düşer. Ben macerazamanı sunucusunda baya düşürdüm ama geç düşüyorhaftada level aldığında skın yada grafiti düşüyor level almadan düşürebilirmisin ve haftalık kasa sayısı varmıdır limit vs
Limit yok, tamamen şanshaftada level aldığında skın yada grafiti düşüyor level almadan düşürebilirmisin ve haftalık kasa sayısı varmıdır limit vs
sen salı gecesi birin i düşürmüssündür 15k saatim var yeterince oynadım merak etmeBu hafta 3 kere kasa düşürdüm, yani bilmeden sallama dostum. Haftada 1 defa kasa diye bir şey yok. 1 skin 3 de kasa toplam 4 drop. Yeterince oynamadıysanız bu oyunu, gelip boş yorum yapmayın.
15k saat oynadın ve fazla drop düşebileceğini bilmiyorsun. Aynen dostum.sen salı gecesi birin i düşürmüssündür 15k saatim var yeterince oynadım merak etme
az bişe ingilizcen olsa anlardın ama işte yokki15k saat oynadın ve fazla drop düşebileceğini bilmiyorsun. Aynen dostum.
15K Saat :dsen salı gecesi birin i düşürmüssündür 15k saatim var yeterince oynadım merak etme