CS:GO için monitör tavsiyesi

Reaksiyon skoru
61
Arkadaşlar CS:GO için 144hz bir monitör almak istiyorum ve bu üç monitör arasında kaldım yardım ederseniz sevinirim. 2000 TL yi geçmeyecek monitörler önerebilirsiniz.

Arkadaşlar CS:GO için 144hz bir monitör almak istiyorum ve bu üç monitör arasında kaldım yardım ederseniz sevinirim. 2000 TL yi geçmeyecek monitörler önerebilirsiniz.

AOC 24G2U bakabilirsin, 27'' önermem CS:GO için.
neden ki? bence 27 inç curved monitörler en rahatları fps için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunların arasından msi öneririm

indirim gecesinden asus tuf vg27vq aldım 1899tl. hepsibuarada ve itopyada ara ara indirime giriyor 1999tl ye. takip et

Cs oynayacaksanız 27'' sizin pişman edecektir. Ya full hd olarak oynayacaksınız ki bu adam vurmanızı daha zorlaştıracak. Ya da çözünürlük düşürüp çok kötü görüntü kalitesiyle oynacaksınız. 24'' almanız sizin için daha iyi olacaktır. Asus ve ViewSonic modellere bakmanızı öneririm. Aoc alan 2 arkadaşımda ve internet yorumlarının büyük çoğunlu ölü piksel olduğunu söylüyor. Net araştırmadan almanızı önermem.

Düz ve TN panel olmalı. İps panel diye 20 tane cevap gelecektir fakat dünyada ki bütün csgo esporcuları TN panel kullanır. Bütün organizasyonlar ve gaming houselerde takımlar TN kullanır. Zowie monitör öneririm.

Kesinlikle bu üstelik TN panel gibi 1 ms gtg süresi var, kaçırma. Efsane bir monitör. 3 gün önce alsan 1700 idi.

Fikirleriniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar sağolun

144hz TN panel olan 24'' veya daha küçük boyutlara sahip olan modellere bakabilirsin.

BenQ Zowie XL2411P,bende kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok.

27'' çok kötü bir özellik FPS için, curved daha kötü bir şey zaten. 24'' veya daha küçük Flat bir monitör tercih edilmeli CS:GO için.
ben bu özelliklere alıştım ondan olabilir. curved hakkında doğru olabilir ama bence inç bir eksi olmaz.

Geri