Neler Yeni

CS:GO İçin Seçtiğim Ekipmanlar Nasıl?

klavye kulaklık fare mousepad bunları 2. el alma çünkü senden önceki adamın saçları bütün yediği cipsler o yağlı ellerle bastığı tuşlar ha onları temizleyip gönderse bile genede iğrenç mouse de aynı şekilde adamın teri elinin kokusu hep o mouse geçti kulaklık da adamın kulağının pisliği belki ona geçti parçaları yorumlarsam ortalama olarak iyi

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
Yani reis sanki iyi olduğunu biliyon da bize göstermek icin açtın gibi geldide konuyu neyse bunlar iyi değilse ne iyi?

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim

Freix

80+ Bronze

Emircan67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
emircan duran
Monitörde alienware 240lara da bakabilirsin.
Kulaklık iyi. Klavye de red switch marka da iyi.
Mouse ve mousepad ikisini de kullandım iyi fakat eline uyan mouse bulman önemli. Yoksa performansın düşebilir. Ayrıca kol veya bilek oynuyorsan mousepadın hız mı kontrol mü ya da kalın mı ince mi olması da önemli. Takıntım yok diyorsan mouse ve mousepad iyi.

doneed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
ZATTİRİ ZORT ZORT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani reis sanki iyi olduğunu biliyon da bize göstermek icin açtın gibi geldide konuyu neyse bunlar iyi değilse ne iyi?
Kanka yok gerçekten o kadar parayı veriyorum hiç bilgisayarım ve ekipmanlarım olmamıştı hayatımda o yüzden doğru kararlar vermek istiyorum neden böyle bir şey yapıyımki yazdığım gibi daha iyi alternatifler varmı yazdım bu fiyata böyle düşünmene üzüldüm açıkçası..
Mesaj otomatik birleştirildi:

klavye kulaklık fare mousepad bunları 2. el alma çünkü senden önceki adamın saçları bütün yediği cipsler o yağlı ellerle bastığı tuşlar ha onları temizleyip gönderse bile genede iğrenç mouse de aynı şekilde adamın teri elinin kokusu hep o mouse geçti kulaklık da adamın kulağının pisliği belki ona geçti parçaları yorumlarsam ortalama olarak iyi
2.el almıcam hespi sıfır kanka

Monitörde alienware 240lara da bakabilirsin.
Kulaklık iyi. Klavye de red switch marka da iyi.
Mouse ve mousepad ikisini de kullandım iyi fakat eline uyan mouse bulman önemli. Yoksa performansın düşebilir. Ayrıca kol veya bilek oynuyorsan mousepadın hız mı kontrol mü ya da kalın mı ince mi olması da önemli. Takıntım yok diyorsan mouse ve mousepad iyi.
Alienware 240 almayı düşünmüyorum IPS olduğu için TN seviyorum hız ve tepkime süresi bakımından yinede sağol

Cloud 2 yerine daha güncel bir kulaklık kullanmanızı öneririm. Fiyat olarak değil de kalite olrak gayet kaliteli ekipmanlar.
Önerebileceğin varmı ayni fiyata yakın bir kulaklık

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
Kanka yok gerçekten o kadar parayı veriyorum hiç bilgisayarım ve ekipmanlarım olmamıştı hayatımda o yüzden doğru kararlar vermek istiyorum neden böyle bir şey yapıyımki yazdığım gibi daha iyi alternatifler varmı yazdım bu fiyata böyle düşünmene üzüldüm açıkçası..

Kusura bakma valla bende sıkıntı var bu aralar hiç bir şeye iyi niyetle yaklaşamıyorum.

Freix

80+ Bronze

Alienware 240 almayı düşünmüyorum IPS olduğu için TN seviyorum hız ve tepkime süresi bakımından yinede sağol

tn seven ilk defa gördüm .d

Güzel kardeşim adam neden öyle yapsın ki? Şimdi ben hayatımda ilk defa bir bilgisayar alıyorsam o bilgisayarı soracağım, forumun da amacı budur zaten. Adam 4000 tl klavyeye verecek mesela eğer sormazsa ya o klavyenin kronik sorunu varsa veya iadede problem çıkarıyorsa falan? O zaman ne yapacak? Pişman olmayacak mısın?

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
G PRO X alma bence dostum.

hocam sakın TN almayın TN demek sürekli tek bir açıdan bakmak zorunda kalmanız demek yani belinizi yamultup bakarsanız ekranı görebiliyorsunuz örneğin üstten veya alttan bakarsanız ekranı göremezsiniz
IPS tercih etmelisiniz

DxReadTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mustafa Kaçar
Top Bottom