cenazemiz var arkadaşlar yas toplamda 10 gün sürecektir
Abi Yeter Da Anladık En Seven Sizsiniz Sabahtan Beri 300 Konu Açıldı Anladık Tamam Bende Oynuyorum Bende Hüzünlendim Ama Yeter Abi Anladık Kapanıyor Oyun Tamamcenazemiz var arkadaşlar , yas toplamda 10 gün sürecektir
benim için hayat bitmiştir pes 21 serisi bozuldu mobil oyun yaptılar. cs go bitti sevmiceğimiz bir oyun güncellemesi geliyor sonumuz yakındır.Bu beni fena üzdü ustam![]()
Sen anlayamazsın dostum bizim sevgimizi içinden ağla dostum içinden ağlaAbi Yeter Da Anladık En Seven Sizsiniz Sabahtan Beri 300 Konu Açıldı Anladık Tamam Bende Oynuyorum Bende Hüzünlendim Ama Yeter Abi Anladık Kapanıyor Oyun Tamam
Ne Anlayaman 1800 Saat Oynayan 4 Yıldır İçinden Geçmediğim Oyundan Mı Ben Anlamam Sadece Fazla Abartıyorsunuz Bitti Gitti Yeter AnladıkSen anlayamazsın dostum bizim sevgimizi içinden ağla dostum içinden ağla
öyle olmuyor işte örnek ben pes6 dan beri seriyi oynarım ve pes 21 den sonra seriyi öyle bir bozdular ki yaşama zevkimi aldılar. o lanet mekaniklerine sahip olan fifaya başladım millet sadece mevlana gibi dönüyor çok zoruma gidiyor ama yapcak bişi yok.Abi Yeter Da Anladık En Seven Sizsiniz Sabahtan Beri 300 Konu Açıldı Anladık Tamam Bende Oynuyorum Bende Hüzünlendim Ama Yeter Abi Anladık Kapanıyor Oyun Tamam
1800 benim yanımda bebek kalır dostum 3680 saat bir hesapta 2500 de bir hesapta varNe Anlayaman 1800 Saat Oynayan 4 Yıldır İçinden Geçmediğim Oyundan Mı Ben Anlamam Sadece Fazla Abartıyorsunuz Bitti Gitti Yeter Anladık
Hocam Ben Sadece Abartılmasına Sitem Ediyom Bende Oynuyorum 4 Yıldır 1800 Saatim Var Yeni Bıç Çektim 1 Hafta Önce Şimdi Gene Çekecem Ama Abartılıyor Forumdaöyle olmuyor işte örnek ben pes6 dan beri seriyi oynarım ve pes 21 den sonra seriyi öyle bir bozdular ki yaşama zevkimi aldılar. o lanet mekaniklerine sahip olan fifaya başladım millet sadece mevlana gibi dönüyor çok zoruma gidiyor ama yapcak bişi yok.