Neler Yeni

CS:GO için yas günü başlangıcı

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
ONUR
öyle olmuyor işte örnek ben pes6 dan beri seriyi oynarım ve pes 21 den sonra seriyi öyle bir bozdular ki yaşama zevkimi aldılar. o lanet mekaniklerine sahip olan fifaya başladım millet sadece mevlana gibi dönüyor çok zoruma gidiyor ama yapcak bişi yok.
duygularıma tercüman oldun kardeşim arkadaş ne yazık ki bizi anlamıyor

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,632
İsim
Cengiz
1800 benim yanımda bebek kalır dostum 3680 saat bir hesapta 2500 de bir hesapta var :(
E Tamam Abi Bende Diyom 300 Konu Açmaya Ne Gerek Var 1 Konu Açılmış Hala Farklı Farklı Başlıklarla Konu Açıyorsunuz Yeterda

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
ONUR
E Tamam Abi Bende Diyom 300 Konu Açmaya Ne Gerek Var 1 Konu Açılmış Hala Farklı Farklı Başlıklarla Konu Açıyorsunuz Yeterda
dostum 2 tane konu var 300 konu yok herkes öğrensin acımızı

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,632
İsim
Cengiz

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,697
İsim
uwu
Knka ruhumuzu aldılar bn şuan derste bı okul bitsede CS oynasam diyemicem

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,632
İsim
Cengiz
Knka ruhumuzu aldılar bn şuan derste bı okul bitsede CS oynasam diyemicem
Kanka Sanki Gören Sanar Pes Serisi Gibi Oldu Lan Pese Bu Kadar Sitem Etmedniz Oyuna Yenilik Can Gelmiş buna Laf Ediyorsunuz Yıllardır Source 2 Gelsin 128 Tick Gelsin Dİye Zırvalıyordu Millet Şimdi Adamlar Getirince Ağlıyorsunuz Anlamadım Ki Arkadaş
Mesaj otomatik birleştirildi:

KANKAM BİZLERİ ANLADIĞINI DÜŞÜNMÜYORUM
Hocam Sadece Abartılıyor 1 Hafta Sonra Mutlu Mutlu Cs 2 Oynican Go Felan Hatırlamican Kim Oynuyor Şuan Source VB Mesela Unutulacak Abartıyonuz

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
ONUR
Kanka Sanki Gören Sanar Pes Serisi Gibi Oldu Lan Pese Bu Kadar Sitem Etmedniz Oyuna Yenilik Can Gelmiş buna Laf Ediyorsunuz Yıllardır Source 2 Gelsin 128 Tick Gelsin Dİye Zırvalıyordu Millet Şimdi Adamlar Getirince Ağlıyorsunuz Anlamadım Ki Arkadaş
Kardeşim cs2 geldi seviniyoruz biz oyundaki özelliklere yeniliklere ağlamıyoruz senin biraz yaşın küçük anlama kapasiten bana az gibi geldi bizim üzüldüğümüz cs go da geçen eğlenceli,hüzünlü,sohbet muhabbet , kahkaha duygularımıza üzülüyoruz sen bir daha yorum yapmazsan sevinirim

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,697
İsim
uwu
Knka anısı var ve bnce 2 Şi aynı haritada aynı sunucuya atabilmesi gibi bı ozellik olmalı grafikler yükselince oyun zevki yükseliyor ama o eski hissiyatı vermiyor 🙁

cr1ta

80+ Bronze
CS:GO ne güzel şey değil mi?
Gaben'in bize verdiği en güzel hediye.
Hiç olmadık zamanda bıçak çıkacak hissi veren.
Dünyadaki en güzel duygu bence, hayatın gerçek anlamı dimi?
Sadece oyun anlamında söylemiyorum
Bütün CS serisinin kıymetini bilmeliyiz.
Çünkü onları ne zaman kaybedeceğimizi bilemeyiz ki.
Onları ne kadar çok oynadığımızı söyleyecek şansımız olmayabilir.
Oyun dedim de aklıma ne geldi biliyor musunuz?
Geçenlerde başımızdan bi' olay geçti.
Aylarca oynadığım bir oyun vardı, gözümden bile sakındığım
O kadar güzel bir oyundu ki anlatamam, deli gibi kıskanıyordum, hiç kimseye oynatmadığım
Bigün evde oturuyordum, ben steamdeyken o hayatta hiç yapmadığı bişeyi yaptı.
CS 2 güncellemesini piyasaya sürdü...
Keşke görmeseydim....

Sen miydin Gaben'imi çalan
Anladım ki bu hayat yalan...

-NEJAT GABEN ALP

Top Bottom