Neler Yeni

CS:GO için yas günü başlangıcı

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,632
İsim
Cengiz
Kardeşim cs2 geldi seviniyoruz biz oyundaki özelliklere yeniliklere ağlamıyoruz senin biraz yaşın küçük anlama kapasiten bana az gibi geldi bizim üzüldüğümüz cs go da geçen eğlenceli,hüzünlü,sohbet muhabbet , kahkaha duygularımıza üzülüyoruz sen bir daha yorum yapmazsan sevinirim
Kanka Yaşım Gayette Büyük Merak Etme Sadece Abartılıyor Diyorum Bende Oynadım Benimde Anlılarım Var Hala Konuştuğum Cs'den Tanıştığım Danimarkalı Kız Arkadaşım Var Mesela Ama Bunun İçinde Abartacak bir şey Yok Her Oyun Böyle Yapacak bir şey Yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knka anısı var ve bnce 2 Şi aynı haritada aynı sunucuya atabilmesi gibi bı ozellik olmalı grafikler yükselince oyun zevki yükseliyor ama o eski hissiyatı vermiyor 🙁
Anısı Varda Oyun Duyurulduğunda Herkes Dedi Bu Ne Oha Ben Bile Dedim Şuan Oynadığımız Ne Kadar Kötüymüş Diye Yani Ben Oyuna Teknik Açıdan Bakıyorum Ama Din Sömürüsü Yapar Gibi Burada 300 Tane Duygu SÖmürüsü Prim Konusu Açlıyor Boş Boş Ona Sinirleniyorum

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
ONUR
Kanka Yaşım Gayette Büyük Merak Etme Sadece Abartılıyor Diyorum Bende Oynadım Benimde Anlılarım Var Hala Konuştuğum Cs'den Tanıştığım Danimarkalı Kız Arkadaşım Var Mesela Ama Bunun İçinde Abartacak bir şey Yok Her Oyun Böyle Yapacak bir şey Yok

Anısı Varda Oyun Duyurulduğunda Herkes Dedi Bu Ne Oha Ben Bile Dedim Şuan Oynadığımız Ne Kadar Kötüymüş Diye Yani Ben Oyuna Teknik Açıdan Bakıyorum Ama Din Sömürüsü Yapar Gibi Burada 300 Tane Duygu SÖmürüsü Prim Konusu Açlıyor Boş Boş Ona Sinirleniyorum
Kardeş teknik açıdan falan bakma ben önceki konuları görmedim bile haberi gördüm açayım dedim , konu açarken sen sinirlenme diye sana mı danışacağım

Kardeş teknik açıdan falan bakma ben önceki konuları görmedim bile haberi gördüm açayım dedim , konu açarken sen sinirlenme diye sana mı danışacağım
bakmak istemiyorsan benim konuya girme başlığı gör geç sana zorla mı yazdırıyorlar

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,632
İsim
Cengiz
1695845104716.png

4 Tane Konu Zaten Ana Sayfada :D Ayrıca Bana Danışmana Gerek Yok Sadece Boş Boş Konulara Forumu İşgal Edip Spam Yapıyorsunuz Replesem Ban Yiceksiniz Hepiniz

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,632
İsim
Cengiz

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
ONUR
Trip Değil Kural Kanka Diyoruz Buna Kuralları Çiğniyorsan Cezasını Çekersin Bu Kadar
Ben diğer konulara bakmadan direkt haberi görünce konu açtım çatacak başka bir şey bulamadın mı da bu hüzünlü günde sinirlendiriyorsun

Trip Değil Kural Kanka Diyoruz Buna Kuralları Çiğniyorsan Cezasını Çekersin Bu Kadar
ceza çekecekmişim :D :D :D
şimdi de bana ceza verdi kafan güzel mi bilader

Hasan344

80+ Gold
4000 saat oynama süresi, 17.186 ana,bacı,sülaleye küfür, 436 tane sınav gecesi girilen stresli maçlar, 127 kez mactayken sabah namazina kalkan babaya yakalanma, 98 kez dust 2 maçlarında 2 çocuğu olan evli abiden hayat tavsiyeleri. Hayatımı mahvettiğin ve bir o kadar guzellestirdigin için teşekkürler CSGO...

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
ESOIWRSIHTFWOUERSATFGHWERO Hocam Ne Anlatıyorsun Sen Sanki Anan Baban Vefat Etti Acı Diyorsun
kardeş abartma git işine bak millet üzüntüsünü belli ediyor salça olma millete

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,632
İsim
Cengiz
Ben diğer konulara bakmadan direkt haberi görünce konu açtım çatacak başka bir şey bulamadın mı da bu hüzünlü günde sinirlendiriyorsun

ceza çekecekmişim :D :D :D
şimdi de bana ceza verdi kafan güzel mi bilader
Tamam Kanka Sensin Hadi AĞLAMANA Devam Et Cs Go Gidiyor HHHHHHHHÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
ONUR
kardeş abartma git işine bak millet üzüntüsünü belli ediyor salça olma millete
Kanka boşver takma dengesizin birine denk geldik gece gece az daha konuşursak bu iş kötüye gider muhattap olmayacağım daha

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,632
İsim
Cengiz

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
ONUR
Tamam Kanka Sensin Hadi AĞLAMANA Devam Et Cs Go Gidiyor HHHHHHHHÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
+9 velet triplerine girdi birisi size evet sensin derse onun uyduracak bir şeyi kalmamıştır hahahahah buna güldüm işte yolun sonu senin için başkasına salça olmaya bak sen :D :D :D :D :D KAJSLDASDLŞASJDŞALSD

Top Bottom