benim steamde güzel cs itemleri var onları az komisyonlu ve pazardaki müşterisi çok olan bir sitede satışa koymak istiyorum. tavsiyen var mıdırshadowpay,waxpeer, dmarket, yurtdışında kullanılan popüler siteler bunlar, biz genelde shadowpay ve waxpeer kullanırız, shadowpay hellcase sitesi ile bağlantılıdır, hellcase den kasa dan bir skin çıktıysa o skin shadowpay üzerinden otomatik olarak çekilir, 1-1 kullanıcılarda item alımı yapıyor ama genelde hellcase üzerinden çıkarılan skinler gider, ödemenizi alırsınız her türlü ama site para çekiminde sıkıntılar yaşatıyor, kredi kartına çekme kapalı oluyor bazen bazen de kripto çekimi kapalı oluyor, onlar erkenden açılmadan para çekmek sıkıntılı beklemek zorundasın.Son zamanlarda bir de günlük çekim limiti getirmişler hesaba göre değişiyor günlüük çekim limiti.Bu aralar shadow un ödeme sistemi sıkıntılı.Para çekimi vs yapcağın zaman uzun sürer haberin olsun. İstersen bana sat %65 oranda hemen alım yapayım.
yazdım ya shadow pay diye, okutursan orada okutursun, itemlerin referans fiyatından, ama ref fiyatının çok üzerine koyarsan da satılmasını bekleme , skinin bir özelliği yoksa .benim steamde güzel cs itemleri var onları az komisyonlu ve pazardaki müşterisi çok olan bir sitede satışa koymak istiyorum. tavsiyen var mıdır
ödemeyi nasıl yapıyolaryazdım ya shadow pay diye, okutursan orada okutursun, itemlerin referans fiyatından, ama ref fiyatının çok üzerine koyarsan da satılmasını bekleme , skinin bir özelliği yoksa .
btc kripto yada kredi kartına gönderiyorlar,ödemeyi nasıl yapıyolar
%5 satarken, %5 nakit çekerken kesiyor.komisyon-kesinti durumu nedir
benim arkadaşım baynogameden ucuza bıçakları alıp shadowpay sitesinde pahalıya satıp çok büyük kaarlar ediyordu her hafta 2 bıçak alıp satıyordu. ve sonrasında 1 tane bıçağı kalmıştı onuda satmıştı siteden parayı çekmeye çalıştığında hata verdi zorladı arkadaş adamlar kartına 800 tl yüklemiş oldu bedavadan çok şaşırmıştık sonra hesabını kapattılar.shadowpay,waxpeer, dmarket, yurtdışında kullanılan popüler siteler bunlar, biz genelde shadowpay ve waxpeer kullanırız, shadowpay hellcase sitesi ile bağlantılıdır, hellcase den kasa dan bir skin çıktıysa o skin shadowpay üzerinden otomatik olarak çekilir, 1-1 kullanıcılarda item alımı yapıyor ama genelde hellcase üzerinden çıkarılan skinler gider, ödemenizi alırsınız her türlü ama site para çekiminde sıkıntılar yaşatıyor, kredi kartına çekme kapalı oluyor bazen bazen de kripto çekimi kapalı oluyor, onlar erkenden açılmadan para çekmek sıkıntılı beklemek zorundasın.Son zamanlarda bir de günlük çekim limiti getirmişler hesaba göre değişiyor günlüük çekim limiti.Bu aralar shadow un ödeme sistemi sıkıntılı.Para çekimi vs yapcağın zaman uzun sürer haberin olsun. İstersen bana sat %65 oranda hemen alım yapayım.
CS:GO itemlerini nerelere satabiliyoruz
bynogame gamesatış harici
yurtdışı için bilindik site var mıdır
Tavsiye etmem. Bot takas siteleri her zaman çok fazla kâr payı alır. Gerçek insanlara satılması daha mantıklı.Skins.cash: CS:GO Skinleri Satın – Anında Ödeme Alın | Skins.cash
CS:GO item satışı Skins.cash ile kolay hale geldi: satmak istediğiniz skinleri seçin – bir dakikadan daha kısa sürede paranızı alın! Birilerinin skinlerinizi alması için haftalarca beklemek artık son buluyor.skins.cashCS.MONEY Takas Botu — CS:GO/CS2 Skin ve Eşyaları Için Hızlı Takas, Alım ve Satım Botu
CS.MONEY, skinleri hızlı bir şekilde takasi, satın almayı ve satmayı sağlayan en iyi CS:GO/CS2 takas sitesidir. CS:GO/CS2 takas botumuzda skinleri kolayca takas edebilirsinizcs.money