Neler Yeni

CS:GO itemlerini nerelere satabiliyoz

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
SAMET SAMET
CS:GO itemlerini nerelere satabiliyoruz
bynogame gamesatış harici
yurtdışı için bilindik site var mıdır

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
shadowpay,waxpeer, dmarket, yurtdışında kullanılan popüler siteler bunlar, biz genelde shadowpay ve waxpeer kullanırız, shadowpay hellcase sitesi ile bağlantılıdır, hellcase den kasa dan bir skin çıktıysa o skin shadowpay üzerinden otomatik olarak çekilir, 1-1 kullanıcılarda item alımı yapıyor ama genelde hellcase üzerinden çıkarılan skinler gider, ödemenizi alırsınız her türlü ama site para çekiminde sıkıntılar yaşatıyor, kredi kartına çekme kapalı oluyor bazen bazen de kripto çekimi kapalı oluyor, onlar erkenden açılmadan para çekmek sıkıntılı beklemek zorundasın.Son zamanlarda bir de günlük çekim limiti getirmişler hesaba göre değişiyor günlüük çekim limiti.Bu aralar shadow un ödeme sistemi sıkıntılı.Para çekimi vs yapcağın zaman uzun sürer haberin olsun. İstersen bana sat %65 oranda hemen alım yapayım.

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
SAMET SAMET
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
shadowpay,waxpeer, dmarket, yurtdışında kullanılan popüler siteler bunlar, biz genelde shadowpay ve waxpeer kullanırız, shadowpay hellcase sitesi ile bağlantılıdır, hellcase den kasa dan bir skin çıktıysa o skin shadowpay üzerinden otomatik olarak çekilir, 1-1 kullanıcılarda item alımı yapıyor ama genelde hellcase üzerinden çıkarılan skinler gider, ödemenizi alırsınız her türlü ama site para çekiminde sıkıntılar yaşatıyor, kredi kartına çekme kapalı oluyor bazen bazen de kripto çekimi kapalı oluyor, onlar erkenden açılmadan para çekmek sıkıntılı beklemek zorundasın.Son zamanlarda bir de günlük çekim limiti getirmişler hesaba göre değişiyor günlüük çekim limiti.Bu aralar shadow un ödeme sistemi sıkıntılı.Para çekimi vs yapcağın zaman uzun sürer haberin olsun. İstersen bana sat %65 oranda hemen alım yapayım.
benim steamde güzel cs itemleri var onları az komisyonlu ve pazardaki müşterisi çok olan bir sitede satışa koymak istiyorum. tavsiyen var mıdır

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
benim steamde güzel cs itemleri var onları az komisyonlu ve pazardaki müşterisi çok olan bir sitede satışa koymak istiyorum. tavsiyen var mıdır
yazdım ya shadow pay diye, okutursan orada okutursun, itemlerin referans fiyatından, ama ref fiyatının çok üzerine koyarsan da satılmasını bekleme , skinin bir özelliği yoksa .

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
SAMET SAMET
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yazdım ya shadow pay diye, okutursan orada okutursun, itemlerin referans fiyatından, ama ref fiyatının çok üzerine koyarsan da satılmasını bekleme , skinin bir özelliği yoksa .
ödemeyi nasıl yapıyolar

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
oğuzhan ege
benim arkadaşım baynogameden ucuza bıçakları alıp shadowpay sitesinde pahalıya satıp çok büyük kaarlar ediyordu her hafta 2 bıçak alıp satıyordu. ve sonrasında 1 tane bıçağı kalmıştı onuda satmıştı siteden parayı çekmeye çalıştığında hata verdi zorladı arkadaş adamlar kartına 800 tl yüklemiş oldu bedavadan çok şaşırmıştık sonra hesabını kapattılar.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
CS:GO itemlerini nerelere satabiliyoruz
bynogame gamesatış harici
yurtdışı için bilindik site var mıdır

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Tavsiye etmem. Bot takas siteleri her zaman çok fazla kâr payı alır. Gerçek insanlara satılması daha mantıklı.

Dünyadaki en büyük takas sitelerinden biri olan Buff163'ün (Nakit işlemleri sadece Çinliyseniz yapılıyor) global sitesi açılmıştı.
Ben takası bırakırken son bıçağımı buradan sattım. Steam fiyatı 2400 TL olan bıçak için 1700 TL gibi bir nakit aldım, gayet güzel bir miktar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,795
Üyeler
166,269
Son üye
alpergngr
Top Bottom