ÇIkartmalara bağlı bazen fiyatları aşırı artıyor bazılarının da az artıyor.Ama genelde turnuva bittikten sonra ki süreçte kesin artıyorlar.
bunlar artmaz mor falan olsaydı bekletilir
hocam mor ve pembe var5-6 sene bekletirsen artar. Ha birde artmalari icin Holo,, Foil, Gold gibi olmalari lazim yoksa o 5-6 sene olur sana 8 sene
Bekleyin elbet artacaktır ama kısa vadede hızlı kâr yapmaksa hedefiniz o zaman satın. Çünkü fiyatlar artış gösterirse ancak 3 ay sonra katlamaya başlarsınız. Tabikide bu benim tahminim. Holo ve glitter stickerlar daha kısa zamanda artar ancak paper stickerlar için biraz beklemek gerek çünkü piyasası fazla.
şuanlık para lazım değil ozaman mor ve pembeleri saklıyorum diğerlerini satıyorum kesinlikle düşmez fiyatları değilmi?Holo ve glitterlar kalsın istersen, düz olanları sat.
apeks holo 375 di en son bende altın olan cıkartmıstım skın aldım onlaartarmı bekleyeyimmi? Alıntıyı görüntüle
sorun değil hocam düşmesin yeter para lazım değil şuan bekletiyorum ozaman mor ve pembe olanıapeks holo 375 di en son bende altın olan cıkartmıstım skın aldım onla
ama diğerleri holo altın olmadıgı ıcın dusuk fıyatlar
Fiyatların düşmesinin ihtimali çok zayıf çünkü kapsüller önümüzdeki haftalarda kalkacak yüksek ihtimal. Kapsüller kalktıktan sonra yukarı doğru ivme yakalayacak tüm stickerlar.şuanlık para lazım değil ozaman mor ve pembeleri saklıyorum diğerlerini satıyorum kesinlikle düşmez fiyatları değilmi?
sağolun hocam bu arada Sticker | Fnatic (Glitter) | Rio 2022 aldım 2 tane bi arkadaş önerdi sizce artarmı?Fiyatların düşmesinin ihtimali çok zayıf çünkü kapsüller önümüzdeki haftalarda kalkacak yüksek ihtimal. Kapsüller kalktıktan sonra yukarı doğru ivme yakalayacak tüm stickerlar.