Neler Yeni

cs go karakter yavaş hareket ediyor

Reaksiyon skoru
195
selamlar arkadaşlar 2 gündür csgo oynuyorum ama videoda izlediklerimde sanki onlar daha hızlı haraket ediyormuş gibiler ben a ve d ye basınca bir süre daha yana kayıp sonra duruyor bunu düzeltebilirmiyim? yoksa oyun böylemi

atölye haritası ise hızını ayarlayabilirsin onun harici değiştiremezsin
eğer valorant falan oynadıysan böyle hissetmen normal

selamlar arkadaşlar 2 gündür csgo oynuyorum ama videoda izlediklerimde sanki onlar daha hızlı haraket ediyormuş gibiler ben a ve d ye basınca bir süre daha yana kayıp sonra duruyor bunu düzeltebilirmiyim? yoksa oyun böylemi
ATSANA izlediğin videoyu . dediğin şey tam anlamadım

Takımdaki oyunculara bakınca da mı anlamadın hızı ? +speed falan yaptıysan yanlışıkla -speed kodunu yazmayı dene. Veya klavyeni sıfırla.

Pov ayarlarindan öyle hissediyor olabilirsin

çözünürlükten kaynaklı olabilir

izlediğin videolarda ki oyuncular 1920x1080 mi kullanıyor?
onlar 4e3 ama sanırım valodan geldiğim için bana öyle geldi
Post automatically merged:

birde size bir şey soracağım cs de yazdığımız kodları oyundna çıkıp yeniden girdiğimizde hepsini yenidenmi girmek zorudayız?

Post automatically merged:

birde size bir şey soracağım cs de yazdığımız kodları oyundna çıkıp yeniden girdiğimizde hepsini yenidenmi girmek zorudayız?
4:3 yaparsan aynı hız olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,560
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri