keydrop knk reklam gibi olur diye düşündüm ondan dolayı demedimmalum ne aga düzgünce söyle işte ona göre cevap verelim
keydrop başka hellcase başka csgonet başka
daha sayamadığım yüzlerce site başka çalışıyor
para yatırmakeydrop knk reklam gibi olur diye düşündüm ondan dolayı demedim
koskoca site zaten daha ne reklam olacakkeydrop knk reklam gibi olur diye düşündüm ondan dolayı demedim
para yatıramıyorum knk ss atayımda baksana sorun nedirkoskoca site zaten daha ne reklam olacak
neyse istediğini sorabilirsin 300 lirayı 1000 liraya katlamıs birisi olarak sana yardım edebileceğimi düşünüyorum
ilk olarak söyliyeyim eğer açgözlü oynarsan %90 bütün paranı kaybedersinkeydrop knk reklam gibi olur diye düşündüm ondan dolayı demedim
Hangi karttan yatırıyorsunpara yatıramıyorum knk ss atayımda baksana sorun nedirAlıntıyı görüntüle
yok zaten eğlencesine giriyorum çok bi para yatırdığımdan değililk olarak söyliyeyim eğer açgözlü oynarsan %90 bütün paranı kaybedersin
paparailk olarak söyliyeyim eğer açgözlü oynarsan %90 bütün paranı kaybedersin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi karttan yatırıyorsun
bazı bankalar izin vermiyor böyle sitelere para yatırmaya
farklı bir ödeme yöntemi seç diyor yani gir ödeme yerine şu aşağıda benim seçtiğime tıkla öyle gir bilgileriniyok zaten eğlencesine giriyorum çok bi para yatırdığımdan değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
papara
onu da denedim olmadıfarklı bir ödeme yöntemi seç diyor yani gir ödeme yerine şu aşağıda benim seçtiğime tıkla öyle gir bilgilerini
Alıntıyı görüntüle
hesapta kaç lira var sen kaç dolar yatırmaya çalışıyononu da denedim olmadı
en kötü sanal kart oluştur öyle deneonu da denedim olmadı
allah yatırtmıyo işte git o paraya bi yemek yeknk para yetiyo 70 TL var 1 2 dolar yatırcam ya