Neler Yeni

Cs go kasa açmak harammı

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bakkalların haram işlemesi bizim işlediğimiz günahı sevap haline getirmez.
O zaman gidip soyalım bütün içki satan yerleri, kulüpleri, kumarhanerleri, hepsi helal para olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Takası zorla yapmıyorsun, karşı taraf ben yapmam diyebilir. Yapıp yapmamak ona kalmış.
kasa açmayıda kendi rızanla yapıyon aynı olay takas gibi ama senin biraz karlı çıktığın bi takas ama o çıkan şeyi satıyorsan o haram olabilir ama ben 10 tl lik kasadan 500 tl lik şey çıkarıp oyunda kullanınca harammı işlemiş oluyom

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,105
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
kasa açmayıda kendi rızanla yapıyon aynı olay takas gibi ama senin biraz karlı çıktığın bi takas ama o çıkan şeyi satıyorsan o haram olabilir ama ben 10 TL lik kasadan 500 TL lik şey çıkarıp oyunda kullanınca harammı işlemiş oluyom
Ancak ortada şans etkeni var. Takasta iki taraf anlaşarak değiş tokuş yapar, nelerin değiş tokuş yapılacağı bellidir.
Sen kasa açtığında binlerce TL'de kazanabilirsin 50 kuruş da kazanabilirsin. Bu da dolaysız olarak direkt kumara dönüyor.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ancak ortada şans etkeni var. Takasta iki taraf anlaşarak değiş tokuş yapar, nelerin değiş tokuş yapılacağı bellidir.
Sen kasa açtığında binlerce TL'de kazanabilirsin 50 kuruş da kazanabilirsin. Bu da dolaysız olarak direkt kumara dönüyor.
aslında doğru sana hak verdim şuan ha mantıklı olabilir dediğin ozaman unlost gg :D ben toplasan 3 kere açmışımdır ozamanda fazla büyük değildim umarım günah yazılmamışdır

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,105
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
aslında doğru sana hak verdim şuan ha mantıklı olabilir dediğin ozaman unlost gg :D ben toplasan 3 kere açmışımdır ozamanda fazla büyük değildim umarım günah yazılmamışdır
Haram olmadığını bilmediğim için sorun olmaz tabi ki. Zaten yaptığın zaman küçükmüşsün.
Ama dediğin gibi Unlost'un hali pek iç açıcı değil :)

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,767
İsim
Mehmet
haram farklı bir şey günah desen neyse de haram ne (günah değildir bence)

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Haram olmadığını bilmediğim için sorun olmaz tabi ki. Zaten yaptığın zaman küçükmüşsün.
Ama dediğin gibi Unlost'un hali pek iç açıcı değil :)
unlost cehennemden vip aldı ozaman :D

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,105
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
haram farklı bir şey günah desen neyse de haram ne (günah değildir bence)
İslam dininde; hem içkinin ve hem de kumarın her çeşidi gerek ferdi ve gerekse sosyal zararları nedeniyle kesinlikle haram kılınmıştır.
12 TL'ye aldığın kasadan şans eseri 10000 TL'lik bir varlık elde ettiğinde de kumar oynayıp kazanmış oluyorsun.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
İslam dininde; hem içkinin ve hem de kumarın her çeşidi gerek ferdi ve gerekse sosyal zararları nedeniyle kesinlikle haram kılınmıştır.
12 TL'ye aldığın kasadan şans eseri 10000 TL'lik bir varlık elde ettiğinde de kumar oynayıp kazanmış oluyorsun.
evet sanırım haklısın ama bence hayatında herkes en az 1 kere haram işlemiştir mesela birinin arkasından konuşmak haram ama herkes yapıyodur cehennemde azcık yanacak galiba herkes

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,105
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
evet sanırım haklısın ama bence hayatında herkes en az 1 kere haram işlemiştir mesela birinin arkasından konuşmak haram ama herkes yapıyodur cehennemde azcık yanacak galiba herkes
Peygamber efendimiz bile günah işlemiştir. Ancak bir kişinin cehenneme girip girmeyeceği tamamen Allah'a bağlıdır.
İsterse kişinin tüm günahlarını affedip cehenneme girmeden cennete girmesini sağlayabilir.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Peygamber efendimiz bile günah işlemiştir. Ancak bir kişinin cehenneme girip girmeyeceği tamamen Allah'a bağlıdır.
İsterse kişinin tüm günahlarını affedip cehenneme girmeden cennete girmesini sağlayabilir.
ozaman hepimiz inşallah cennete gideriz ne diyim

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR