Neler Yeni

Cs go kasa açmak harammı

Efe Alper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Efe Talha Alper
kasa açabilirsin ama bunu gerçek hayatta harcamamalısın bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Muhammed Salih Çelebi

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,088
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
ama kasay geri kaybedenler dolduruyor bence satmicaksan çıkan skin i haram değil
Kasayı kaybedenler dolduruyor ancak o para artık kaybedenlerin değil kumarhane sahibinin oluyor.
Yani şöyle düşün, bakkala 10 TL ödeyip çıktın, sen çıktıktan sonra bakkala hırsız gelip bakkalı soyarsa çalınan 10 TL senin paran mıdır bakkalın parası mıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Muhammed Salih Çelebi
Kasayı kaybedenler dolduruyor ancak o para artık kaybedenlerin değil kumarhane sahibinin oluyor.
Yani şöyle düşün, bakkala 10 TL ödeyip çıktın, sen çıktıktan sonra bakkala hırsız gelip bakkalı soyarsa çalınan 10 TL senin paran mıdır bakkalın mıdır?
Beynim yandı aga

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
Düşüncem şu:sen belli bir miktar para verdiğinde oyun şirketi sana kasa veriyor içinden düzgün bir şey de kötü bir şey de çıkabilir. Bunu sana şirket sunuyor sen rızanla açıyorsun güzel bir şey çıkarsa kullanabiliyorsunuz. İki tarafında kabul ettiği bir şey.
Ama çıkarıp satmakla, kendin kullanmak arasında fark olabilir.
Ama yinede ikisininde haram olarak düşünmüyorum.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yani şöyle düşün, bakkala 10 TL ödeyip çıktın, sen çıktıktan sonra bakkala hırsız gelip bakkalı soyarsa çalınan 10 TL senin paran mıdır bakkalın mıdır?
bilemiyorum karşılığında bi ürün aldığım için para artık bakkalın ama bakklar senden benden daha çok haram işliyodur belli bi zamdan fazlası haram ama bakkallar kazık satıyor onlar bizden daha çok haram işliyodur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düşüncem şu:sen belli bir miktar para verdiğinde oyun şirketi sana kasa veriyor içinden düzgün bir şey de kötü bir şey de çıkabilir. Bunu sana şirket sunuyor sen rızanla açıyorsun güzel bir şey çıkarsa kullanabiliyorsunuz. İki tarafında kabul ettiği bir şey.
Ama çıkarıp satmakla, kendin kullanmak arasında fark olabilir.
Ama yinede ikisininde haram olarak düşünmüyorum.
ayn bence haram değil

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
CSGO kasa açma sitelerine bulaşmadığın sürece haram değil diye düşünüyorum ama ben yinede kendimi riske atmam ve kasa açmam

Sen para verip 2k TL kazansan da bu nakit olarak eline geçmiyor Steam cüzdan kodu olarak kalıyor yani sadece oyun dlc falan alabilirsin o para ile

Ama csgo kasa açma sitelerine girersen oranın bet sitelerinden bir farkı yok istesen çünkü kartına parayı gönderiyorlar yani haram haksız kazanç çünkü

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Bu işten para kazaniyorsan sıkıntı olabilir

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yani şöyle düşün, bakkala 10 TL ödeyip çıktın, sen çıktıktan sonra bakkala hırsız gelip bakkalı soyarsa çalınan 10 TL senin paran mıdır bakkalın parası mıdır?
ozaman takasta haram mesela ben 9500 tl lik pc ile 9000 tl lik telefonu takas ettim diyelim karşıdaki adama ozaman o 500 tl haram aynı mantık

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,088
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
bilemiyorum karşılığında bi ürün aldığım için para artık bakkalın ama bakklar senden benden daha çok haram işliyodur belli bi zamdan fazlası haram ama bakkallar kazık satıyor onlar bizden daha çok haram işliyodur
Bakkalların haram işlemesi bizim işlediğimiz günahı sevap haline getirmez.
O zaman gidip soyalım bütün içki satan yerleri, kulüpleri, kumarhanerleri, hepsi helal para olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ozaman takasta haram mesela ben 9500 TL lik PC ile 9000 TL lik telefonu takas ettim diyelim karşıdaki adama ozaman o 500 TL haram aynı mantık
Takası zorla yapmıyorsun, ben yapmak istemiyorum diyebilirsin. Yapıp yapmamak sana kalmış.

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Poker oynuyorsun diyelim. Oynarken tüm paranı kaybedebileceğini de biliyorsun iyi bir para kazanabileceğini de biliyorsun.
O zaman poker dinimizde helal mi oluyor?
bilmiyorum ama bana helal gibi geliyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,143
Üyeler
167,441
Son üye
Emre....
Top Bottom