Neler Yeni

CS:GO Kırık Diş operasyon bileti hâla alınır mı?

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
CS'ye uzun bir aradan sonra geri döndüm ve operasyon bileti dikkatimi çekti alsam çok mu geç olur yoksa daha tamamlayabilir miyim?

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tamamlarsın diye düşünüyorum. Ben tamamlamadım görevlerin bazılarını sevmiyorum (rekabetçi, yoldaş oyna vs.) onları yapmadan 70 yıldız civarında topladım. Kasaya çevirip sattım 200 TL bakiye var şuan. 100 TL civarında karım var. Hesabımı gelen xp paketleriyle de seçkin yaptım cabası.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Geç falan değil, 3 günde bitiyor. Bu hafta bitirdim, 175TL kar ettim.

BBrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Berk Baydur
CS'ye uzun bir aradan sonra geri döndüm ve operasyon bileti dikkatimi çekti alsam çok mu geç olur yoksa daha tamamlayabilir miyim?
görevleri birkaç günde bitirirsin ben 3 4 günde bitirdim alırsan çabuk ol kaslaar 6.57 şuan düşmesin hemen satarsın :D

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ahmet Aydın
Kar olarak değil de rozeti için almıştım ben. Tek uzun görevleri rekabetçi maç görevleri. Diğerleri hızlı bir şekilde bitiyor.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Ben hafta sonu 2 gün bomboşum kaç saatte yaparım tahmini dostum? Ve neler yapılıyor bilgi verirsen sevinirim bende alcam bu hafta sonu
2 günde biter, özel görevler var bot vuruyorsun onlar 2 kişi. Lobiden adam bulursun. Diğerleri de ölüm maçı 20hs 20 metreden uzak 15 kill falan. 2 günde rahat biter ben rahat rahat 3 günde bitirdim

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Tamamlarsın diye düşünüyorum. Ben tamamlamadım görevlerin bazılarını sevmiyorum (rekabetçi, yoldaş oyna vs.) onları yapmadan 70 yıldız civarında topladım. Kasaya çevirip sattım 200 TL bakiye var şuan. 100 TL civarında karım var. Hesabımı gelen xp paketleriyle de seçkin yaptım cabası.

Geç falan değil, 3 günde bitiyor. Bu hafta bitirdim, 175TL kar ettim.

Ne geç kalması içinden bile geçersin.

görevleri birkaç günde bitirirsin ben 3 4 günde bitirdim alırsan çabuk ol kaslaar 6.57 şuan düşmesin hemen satarsın :D

Kar olarak değil de rozeti için almıştım ben. Tek uzun görevleri rekabetçi maç görevleri. Diğerleri hızlı bir şekilde bitiyor.

2 günde biter, özel görevler var bot vuruyorsun onlar 2 kişi. Lobiden adam bulursun. Diğerleri de ölüm maçı 20hs 20 metreden uzak 15 kill falan. 2 günde rahat biter ben rahat rahat 3 günde bitirdim
Cevaplarınız için teşekkür ederim aldım görevler gerçekten basit ancak bi' sıkıntı var basit eğlence ranksiz olduğu için çok iyi oynuyorlar :D. Neyse öyle böyle bitiririm.

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
Cevaplarınız için teşekkür ederim aldım görevler gerçekten basit ancak bi' sıkıntı var basit eğlence ranksiz olduğu için çok iyi oynuyorlar :D. Neyse öyle böyle bitiririm.
Ahaha ranksız oldukları için iyi oynuyorlar :D :D :D :D :D Yapacak bir şey yok prime olmama rağmen her yoldaş maçı hileden geçilmiyor.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Ahaha ranksız oldukları için iyi oynuyorlar :D :D :D :D :D Yapacak bir şey yok prime olmama rağmen her yoldaş maçı hileden geçilmiyor.
Ranksiz derken rank'e göre eşleştirme yok diye biliyorum ama hile olduğuna şüphelendiğim kişiler de geldi.

Top Bottom