Arkadaşlar merhaba i9 14900 4070 süper ekran kartı var 32 gb ram cs go oynuyorum sadece PC yeni aldım sürekli msi yükseliyor oyun takılıyo fps düşmüyor ama oyundan soğuttu var mı yapabileceğim bir şey yardımcı olur musunuz
Hayır fpsnin yanında maksimum ms yazıyor kırmızı oluyor fps düşmüyor ama oyun çok takılıyorms derken internetten mi bahsediyorsunuz?
Hocam Şimdi MS Diyonuzda MS var ve MS Var İkisi farklı Sizinki hangi tür MS?Arkadaşlar merhaba i9 14900 4070 süper ekran kartı var 32 gb ram cs go oynuyorum sadece PC yeni aldım sürekli msi yükseliyor oyun takılıyo fps düşmüyor ama oyundan soğuttu var mı yapabileceğim bir şey yardımcı olur musunuz
Hocam Şimdi MS Diyonuzda MS var ve MS Var İkisi farklı Sizinki hangi tür MS?
1-İnternet hızı olan MS??
2-Tepkime Süresi Olan MS??
Muhtemelen Sizin dediğiniz 1 numaradır internet kötü olunca Donma/kasama/ışınlanma/geri sarma vs. O yüzden Çözüm olarak Müşteri hizmetlerini arayıp İnternet hızımda ćok fazla donma kasma var vs. Söyleyin
(Uykuluyum yanlış bir şey yadıysam eş geç)
kanka bende yaşıyorum arada çok araştırdım bazı cs ciler ram ısınması pcb ısınması yapabilir diyor bazıları sv ile ilgili diyor benimde çok bir bilgim yokMesaj otomatik birleştirildi:
Böyle oluyor hocam internet ile mi alakalı
Bir kaç çözüm önerim olacakMesaj otomatik birleştirildi:
Böyle oluyor hocam internet ile mi alakalı