- Konu Sahibi Konu Sahibi
katılabilirim bende
Var varBoş yer var mı peki?
katılabilirim bende
Var varBoş yer var mı peki?
yaz beni de usta kaccchoovv
Yayın açarım açmasına da internet hızım iyi ama çok fazla gidiyor arkadaşlarla dcde konuşurken birden gidiyo 15 saniyeye düzeliyor yayın gidip gelebilir yani sorun olmazsa zaten yazın yayıncı olmayı düşünüyorum.Yani fark etmez. Açarsanız bakarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
Alexa turnuvaya 2 takım daha mı eklesek de çıkar mı?Var var
La daha 10 kişi toplayamıyokAlexa turnuvaya 2 takım daha mı eklesek de çıkar mı?
Ben ismi yazılı herkes geliyorlar diye düşündüm.La daha 10 kişi toplayamıyok
10 kişi başvurdu 6 sı falan burda. Valorant a 30 kişi başvuruyor 20 si burda oluyor.Ben ismi yazılı herkes geliyorlar diye düşündüm.
En yakın valo ne zaman olur ben katılmak istiyorum da ona öncekinde geç haberim oldu.10 kişi başvurdu 6 sı falan burda. Valorant a 30 kişi başvuruyor 20 si burda oluyor.
Müsait olursam bu haftasonu yine yaparız.En yakın valo ne zaman olur ben katılmak istiyorum da ona öncekinde geç haberim oldu.
Tamam ona göre gelirim geçen turnuvada oynayanlar dışındakiler öncelik olabilir mi?Müsait olursam bu haftasonu yine yaparız.
İnternet kafe sorun olmasın. Paran boşuna gitmesi ihtimali var. Bi de kişi toplayamazsakKatılırım internet kafaye gidip yeni hesap açayım @Alexa
Eğlenicez işte eğlencesine değil mi?İnternet kafe sorun olmasın. Paran boşuna gitmesi ihtimali var. Bi de kişi toplayamazsak
Mesaj otomatik birleştirildi:
@victreX @McQueen95 kesin katılacaksınız dimi
Evet dünkü valorant gibi.Eğlenicez işte eğlencesine değil mi?