Cs-Go nasıl skin alınır

iClassy

80+
Reaksiyon skoru
20
cs go skin almak istiyorum bedava veren siteler falan diyorlar Oynayarak oyunu alanılıyormu rank atlayınca falan

Hulk sence gerçek olabilir mi ?

cs go skin almak istiyorum bedava veren siteler falan diyorlar Oynayarak oyunu alanılıyormu rank atlayınca falan
Her rütbe atladığında rastgele skin veya kasa verir. Ama verdiği skinler gelende çok kötü skinler oluyor. Steam Topluluk Pazarı'nda CS:GO oyununu seçersen bir sürü skin çıkar karşına, oradan alabilirsin. Ama sen sen ol beleş veren sitelere kanma.

Her rütbe atladığında rastgele skin veya kasa verir. Ama verdiği skinler gelende çok kötü skinler oluyor. Steam Topluluk Pazarı'nda CS:GO oyununu seçersen bir sürü skin çıkar karşına, oradan alabilirsin. Ama sen sen ol beleş veren sitelere kanma.
saol teşekkürler kötüde olsa olsun istiyordum

Rütbe atlayınca vermiyor haftada 1-2 kere düşürme şansın var sadece.

Ya nasımış, en son kavga dövüşte baya yaralandıydı, kaç yaşlarına geldiler hala kavga peşindeler
sorma yaşlanmış baya ya kaybettik geçen avengers filminde

Geri