O ney kızGambling addiction. CSGO'nun ayakta durmasını sağlayan en büyük etmenlerden.
Kız ben bu skinlerden bi para kaldırdım düşman başınaSkinler işte. Deli gibi para ediyor bunlar.
Haftalık zaten düşürme limiti var aşko istesende düşüremezsin sürekliKız ben bu skinlerden bi para kaldırdım düşman başına
3 yıl önce bu oyunu oynarken set dizmiştim 100 liraya, onları geçen 500 küsüre sattım.
Şu an oynamıyorum ama kardeşim ara sıra giriyor oyuna, ve her oyuna girdiğinde istisnasız bi kasa veya skn düşüyor. Oyuna çok girmemesine rağmen bir ayda 90 lira değerinde skin ve kasa düştü. Acaba ben bu oyuna her gün girsem bayağı para kazanır mıyım?
Etme lenHaftalık zaten düşürme limiti var aşko istesende düşüremezsin sürekli
bir tane bravo case düşse zenginsin
yeni kasa çıktı 25 euroya satılıyodu ilk çıktığında
AYOLLL ŞUNDAN Bİ DÜŞÜRSEK KIZ VALLA KOCA ARAMAYIZ HA
Knka hileler gercekten bitmiş. Algı var bakma rank sistemide düzelse piyasayo yerle bir ederHulk bana CS:GO ölecek, bitecek laflarından daha gerçek geliyor artık.
Neden bitmiyor bu oyun? Yeni versiyonları türüyor, onlarda çok oynanıyor ancak bu oyun bir türlü bitmiyor.
Sizce nedeni nedir?
Sen bi' de source 2ye geçildiğinde gör. Yakında geçileceği söyleniyor.Hulk bana CS:GO ölecek, bitecek laflarından daha gerçek geliyor artık.
Neden bitmiyor bu oyun? Yeni versiyonları türüyor, onlarda çok oynanıyor ancak bu oyun bir türlü bitmiyor.
Sizce nedeni nedir?
topluluk sunucusunda herhangi bir sunucuya girsen genelde chatte komutu yazar komut aynıydı da unuttumYa eski hesabımda 650 TL lik envanter birikmiş 15 TL ye sattıgım kasa oldu sana 50 TL hey Allahım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mwrak ettiğim bir şey var arkadaşlar. Bu cs go sunucularında krndi bıçağımızı kelebek bayonet karambit yapan sunucular hangileri. Notmalinde alacak gücümüz yok bari butda girip tadını çıkaralım