Neler Yeni

CS:GO neden oynanmaz?

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
valo da hile çoğaldıcs ile aynı seviyede

işte bu cahilliği bu oynamadan konuşmayı heryerde göremezsiniz
faceit 10 lvl. Valoda da ekleyebilirsin. merak ediyorsan özelden yaz :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

galiba demir elodasın öğleyse tabi gelir mesela bana hiç gelmiyor bugün altına yükseldim :d
Elom Dia, demir eloda neden hile açsın adam. Daha dün takımıma geldi maç iptal oldu. Boost hesap alıp hile açmış fareyi çevirmeyi bilmiyor adam.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Kaybetmezler.
Kaybettikleri an Source 2 ve daha iyi AC getirirler ikiye katlarlar oyuncuları.
Öyle düşünmüyorum, oyuncu toplamak kaybetmekten çok daha zordur, oyunu ayakta tutan gerçek kemik kitle; onları kaybettikten sonra 2 kat AC'de getirsen yenisi kolay kolay oluşmaz. Adam "bana ne" der geçer, yeni oyuncu 2-3 saat oynar geçer. Oyunun kitlesinin azımsanmayacak bir kısmı hile kullanıyor zaten, yani oyunun parlak bir geleceği yok diye düşünüyorum.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
faceit 10 lvl. Valoda da ekleyebilirsin. merak ediyorsan özelden yaz :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elom Dia, demir eloda neden hile açsın adam. Daha dün takımıma geldi maç iptal oldu. Boost hesap alıp hile açmış fareyi çevirmeyi bilmiyor adam.
bilmiyorum bana hiç gelmedi

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
MM oynama FAceit oyna.

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
bilmiyorum bana hiç gelmedi
sana gelmiyor olması hile fazla olduğu gerçeğini değiştirmez. MM de sürekli geliyor o bir gerçek. valoda da her zaman gelmese de çoğu zaman geliyor denilebilir. CS oynayan MM girmesin zaten. Faceit girsin.

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu hileler sadece bana mı denk gelmiyor?

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
İnşallah hileleri banlamamalarının sebebi HL3'ün gelmesidir.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
sana gelmiyor olması hile fazla olduğu gerçeğini değiştirmez. MM de sürekli geliyor o bir gerçek. valoda da her zaman gelmese de çoğu zaman geliyor denilebilir. CS oynayan MM girmesin zaten. Faceit girsin.
cs oynamıyorum valo oynuyorum fakat abartamamak gerek cs de prime olmama rağmen her 2 elde bir hile geliyordu

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN
Sorunun cevabını anlamak için kâhin ya da müneccim olmanıza gerek yok, birkaç beyin hücresine sahip olmak yeterlidir; nasıl bir oyunun her lanet elinde en az 1 hile gelebilir? Bu oyun Cheat Engine ile para kasabileceğiniz ya da F12' ye basıp ayarlarıyla oynayabileceğiniz Google oyunlarından bile daha kötü korumaya sahip bir oyun, evet onları yapmak için bir emek harcıyorsunuz ancak CS:GO'da hiçbir şey yapmadan sadece bir program indirerek oyunun anasını ağlatabilirsiniz, hem de ne kadar biliyor musunuz ücretsiz; yanında musluk suyu da promosyon. Lanet oyunda bir kişinin maç ortasında "HvH" yazdığını görmemek imkansız, ağlayıp hile açanlar; direk hileyle girenler, bir de buna alışan CS oyuncuları var. Bu oyunu sadece "oyun"u sevdiği için oynayanlara saygı duyuyorum, keza oyunun başka hiçbir savunulası yanı yok. Şu oyunda şimdiye kadar (kesinlikle abartmadığımı belirteyim-3 gündür oynuyorum 39 galibiyetim var, önceden de oynuyordum lakin bu durumlar yüzünden bıraktım) sadece 1 veya 2 oyun kaybetmişimdir kendi oynayışımla, yahu bu oyunda şu an rakiplerimin neredeyse hiçbiri bana denk oyuncular olmamasına rağmen ben nedense kaybediyorum :D, anti-cheat denen şey Valve'ın denememesi gereken bir şey ıkınmışlar sıkınmışlar ama yok olmamış, beceremedikleri bir şeyi yapmaya çalışmışlar; sonuç: Oynanmayacak kadar temiz bir oyun, oynama da yanında yat; oynamak istesen de oynayamazsın zaten merak etmelik bir durum yok. Şimdi buraya SS'ler falan koyarım ama üşeniyorum, zaten oyunda her el aynı, yani kasmaya da gerek yok 10 dk takılsam burayı galeriye çeviririm zaten. CS:GO şu an rezalet.
faceit oynuyorum.d

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Valo hile çoğaldı ve riot aşırı rezalet sistemi var kuzenim hiç bisey yapmadan ban attı

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
Bugün daha yeni global oldum olduktan sonra 2 maçtata hile geldi süpreme düştüm tekrar

FurSam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Furkan Samed Bayrakcı
hala mm oynayan var mı gerçekten. Valo da da hileler çoğaldı artık csgo ile aynı seviyede.
Yok artık bir ara hileler arttı Riot el atıyoruz dedi şimdi bir tane bile yok.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Şu hileliler bir bana denk gelmiyor heralde.
Eskiden düşük fps bahane edilirdi.
Bazen ping bahane ediliyor.
Her ikisi düzgün oluncada hile bahane ediliyor.
Seçkin hesap varsa ve rank biraz yüksekse nadiren geliyor hileliler.

Top Bottom