Güven faktörü etkiliyor elbet ama genel olarak CS hile dolu bir oyun. 4500 saatim var, Global'im. Yani idim. En son geçen yaz çok hard oynuyordum. Faceit falan takılıyordum. 7 lvl oldum sonra saldım Valo geçtim. Gene ara sıra oynarım elbet. Neyse operasyon geldiğinden beri daha sık oynamaya başladım. Çok fazla MM atmıyordum görevleri yapıp, belki 1-2 MM atıp çıkıyordum. Geçen arkadaş çağırdı gel girelim diye, 5 maç attım hepsi lose. 1 tanesi bizim takım yüzünden gitti ama diğer 4 maçta hile geldi. Ben karşımdaki rakip benden daha iyi oynadığı için öldüğünde hile hile diye ağlayan tiplerden değilim. Lâkin 4 maçımda da 0 legit hile geldi. 1 tanesinde karşıya 5 mevlana, bize de 3 mevlana geldi. Supreme düştüm 5 lose ard arda alınca. CS:GO artık eskisi gibi değil. Valorant'da da hileler yavaş yavaş artmaya başlamış. Popüler olan her oyunda bu olur. Lâkin önlem almaya çalışırsın. Valve bu konuda bir şeyler yapmaya bile çalışmıyor. O yüzden MM giricekseniz ya tryhard girmeyin, ya da gidin Faceit girin.