Neler Yeni

CS:GO neden oynanmaz?

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Hocam elinize sağlık güzel olmuş.

Cs'yi ne kadar sevsemde 600 saate yakın iken bırakmak zorunda kaldım. Oyun bittikten sonra elim ayağım titriyordu iyi ki bıraktım diyorum.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Faceit varken MM oynuyorsan o senin sorunun.
Yani sen CS'nin trash olduğunu kabul ediyorsun, çünkü FaceIt'in en temel mantık olarak topluluk sunucusundan farkı yok, yani CS:GO sunucuları topluluklarla kafa kafaya değil hatta farkla kaybediyor o.O2

-ASLAN-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Önder Can
Cs:go oynayacaksan mm oynamayacaksın sağlam bir takım kurup faceit kasacaksın birde her ay 50 tl verip faceit pre alırsan ordan zaten faceit puanı gelir onlarla skin kod vs alıp paranıda alırsın

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Bilmiyorum kaç kez dedim ama, çoğu güvenilir oyuncuya gelmiyor. Oyun güven faktöründe bitiyor. Benim de 100'e yakin winim var son 50 60 maçta hile gelmedi bile. Geldiyse 1 2 macta gelmiştir.
Güven faktörü etkiliyor elbet ama genel olarak CS hile dolu bir oyun. 4500 saatim var, Global'im. Yani idim. En son geçen yaz çok hard oynuyordum. Faceit falan takılıyordum. 7 lvl oldum sonra saldım Valo geçtim. Gene ara sıra oynarım elbet. Neyse operasyon geldiğinden beri daha sık oynamaya başladım. Çok fazla MM atmıyordum görevleri yapıp, belki 1-2 MM atıp çıkıyordum. Geçen arkadaş çağırdı gel girelim diye, 5 maç attım hepsi lose. 1 tanesi bizim takım yüzünden gitti ama diğer 4 maçta hile geldi. Ben, karşımdaki rakip benden daha iyi oynadığı için öldüğünde hile hile diye ağlayan tiplerden değilim. Lâkin 4 maçımda da legit olmayan hileler geldi. 1 tanesinde karşıya 5 mevlana, bize de 3 mevlana geldi. Supreme düştüm 5 lose ard arda alınca. CS:GO artık eskisi gibi değil. Valorant'da da hileler yavaş yavaş artmaya başlamış. Popüler olan her oyunda bu olur. Lâkin önlem almaya çalışırsın. Valve bu konuda bir şeyler yapmaya bile çalışmıyor. O yüzden MM giricekseniz ya tryhard girmeyin, ya da gidin Faceit girin.

Son düzenleme:

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Güven faktörü etkiliyor elbet ama genel olarak CS hile dolu bir oyun. 4500 saatim var, Global'im. Yani idim. En son geçen yaz çok hard oynuyordum. Faceit falan takılıyordum. 7 lvl oldum sonra saldım Valo geçtim. Gene ara sıra oynarım elbet. Neyse operasyon geldiğinden beri daha sık oynamaya başladım. Çok fazla MM atmıyordum görevleri yapıp, belki 1-2 MM atıp çıkıyordum. Geçen arkadaş çağırdı gel girelim diye, 5 maç attım hepsi lose. 1 tanesi bizim takım yüzünden gitti ama diğer 4 maçta hile geldi. Ben karşımdaki rakip benden daha iyi oynadığı için öldüğünde hile hile diye ağlayan tiplerden değilim. Lâkin 4 maçımda da 0 legit hile geldi. 1 tanesinde karşıya 5 mevlana, bize de 3 mevlana geldi. Supreme düştüm 5 lose ard arda alınca. CS:GO artık eskisi gibi değil. Valorant'da da hileler yavaş yavaş artmaya başlamış. Popüler olan her oyunda bu olur. Lâkin önlem almaya çalışırsın. Valve bu konuda bir şeyler yapmaya bile çalışmıyor. O yüzden MM giricekseniz ya tryhard girmeyin, ya da gidin Faceit girin.
Legit kullananlar sinir ediyor, yahu ben şeyi anlamıyorum adam her el yere bakarak göstere göstere vuruyor ya, lan nasıl bir sistem var ortada bunun hile olduğunu algılayamıyor. İnsanın çıldırası geliyor şu oyunda. Karşıdaki ruski arkadaşlar hayatlarından memnun tabii.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Ha saçma mı saçma orası ayrı. Valve istese korumanın en kralını getirir ama oyuncu kaybetmediğinden uğraşmıyor.
İsteyip istemediklerini bilmiyorum lakin bir yerden sonra umrumda değil, oyuncu kaybetmelerini umuyorum. Patlasınlar, çatlasınlar :love:

ThreateNN

80+
En İyi Cevap
1
Dostum dalga mı geçiyon benle? Benim güven faktörümün düşük olmasının sebebini bana akıllıca açıklar mısın? 80 saat CS:GO'm var oyunu bilen biri en ufak bir hileye bir değişime sahip olmadığımı görür? Elin 4 kişilik yoldaşında nasıl 2 hile gelebiliyor bana?
Ben zaten oyunda yıllardır bir değişim olmadığını biliyorum öyle bir şey ima ettiğimi nereden çıkarttın ? Oyunda güven faktörün düşükse hile gelebilir dedim başka bir şey demedim işim gücüm yok seninle dalga geçmekle mi uğraşacağım? Güven faktörünün düşük olduğunu da her maç sana gelen hileden açıklayabilirim. 2015'ten beri oynuyorum. Seçkin hesap olayının geldiği ilk zamanlarda aldım. Benden düşük güven faktörü olan arkadaşlarımla girince bana da hile denk geliyor ama öyle abartılacak kadar değil. 80 Saat CS:GO saatini arttırmayı deneyebilirsin güven faktörünü yükseltmek için 80 saatle çok normal hile gelmesi.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Ben zaten oyunda yıllardır bir değişim olmadığını biliyorum öyle bir şey ima ettiğimi nereden çıkarttın ? Oyunda güven faktörün düşükse hile gelebilir dedim başka bir şey demedim işim gücüm yok seninle dalga geçmekle mi uğraşacağım? Güven faktörünün düşük olduğunu da her maç sana gelen hileden açıklayabilirim. 2015'ten beri oynuyorum. Seçkin hesap olayının geldiği ilk zamanlarda aldım. Benden düşük güven faktörü olan arkadaşlarımla girince bana da hile denk geliyor ama öyle abartılacak kadar değil. 80 Saat CS:GO saatini arttırmayı deneyebilirsin güven faktörünü yükseltmek için 80 saatle çok normal hile gelmesi.
Öyle söyleyince dalga geçer gibi oluyor evet, asla ağlayan tiplerden olmadım.

"Cs'ye sormuşlar:
-Bu adamı neden banlayacak bir sistem yapmıyorsun?
Cs demiş ki:
-Nerem doğru ki o.O2"

Top Bottom