Neler Yeni

CS:GO Oynayarak Nasıl Para Kazanabilirim?

OnurCiftci26

80+ Bronze
item düşürerek yada saat kasar yapabılrsın tamamen şansına kalmıs arkadasa 250tl lik kasa dustgunde de sahıt oldum gecen hafta yenı gelen bır kasanın bana dustugunu de kasa 35tl idi steam guardım kapalı oldugu için satamadım su an 25 e dusmus ayrıca cs den cok para bekleme cunku tamamen sans a baglı dusen seyler gnenelde 10kurus ıle 2 TL arasında gıdıp gelıyor ve her sevıye atladıgın macta dusuyor ben bunu kesfettım ayrıca onun yerıne kart dusen ucuz oyunlar alablırıs zup serısı ucuz ve kart dusuyor ben aldım ancak beceremedım
Seviye atlayınca düşmüyor haftada 2 kere item düşürme hakkın var. Her çarşamba yenilenir.
hayır premınumın amacı hıle gelemden ranked mac oynayabılmek
Hayır, seçkin almadan item düşüremez, rankı olmaz, XP kazanamaz. Sadece hile gelmez diye bir şey yok.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Mustafa Enes Bulut
Evet 3,4 kere rekabetçi girdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide onlarca kez eğlence modu
hiç item düşmedi mi eger dusmedıyse son gelen guncelleme ile premınum olmayanalar sevıye atlayamıyor olablır ondan haberım yok

Seviye atlayınca düşmüyor haftada 2 kere item düşürme hakkın var. Her çarşamba yenilenir.

Hayır, seçkin almadan item düşüremez, rankı olmaz, XP kazanamaz. Sadece hile gelmez diye bir şey yok.
yazdıgım onlarca mesajı acıklayan tek mesaj hersey burdakı gibi

LaketrooS

80+ Silver

Yani benim 2 kere item düşürme hakkım mi var?

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Başkalarının yerine saat kasabilirsin. Oyunda saat kasma karşılığında para alırsın. Tabi bunun karşılığında bilgisayarını açık bırakman gerekecek.
7/24 ya da ne kadar saat kasman istendiyse o kadar süre açık bırakacaksın. Uzun vadede paraya para demezsin. Bunun için 2 bilgisayarın varsa farklı hesaplar ile ikili saat kasım yapabilirsin ya da sunucu oluşturabilirsin (bu biraz bilgi gerektiriyor) sunucu oluşturarak nereden baksan anlık 10-15 adet aynı anda saat kasabilirsin ki bu da işlerini hızlandırır. Atıyorum 100 saat için 35 TL alıyorsun, 10 kişi gelse 350 TL yapar. 10 saate 350 TL gayet iyi.
Neden insanlar Idle Master Extended kullanmak yerine insanlara saat kastırıyor ki?

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Operasyon bileti olan hesabım var onu satıyorum. 10 haftasını yapabildim ama şuan yapamıyorum vaktim olmadığından dolayı. Eğer vaktin varsa kasabilirsen 60-70 lira gibi bir kâra geçiyorsun.

LaketrooS

80+ Silver
Operasyon bileti olan hesabım var onu satıyorum. 10 haftasını yapabildim ama şuan yapamıyorum vaktim olmadığından dolayı. Eğer vaktin varsa kasabilirsen 60-70 lira gibi bir kâra geçiyorsun.
Operasyon biletinin süresi yok dimi sürekli bizde duruyor bide ben haftada 2 item mi düşürebiliyoum

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Rankın ne

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Operasyon biletinin süresi yok dimi sürekli bizde duruyor bide ben haftada 2 item mi düşürebiliyoum
Ne zaman bitiyor bilmiyorum ama süresi var. 20-25 gün falan kaldı sanırım. İtem düşürebiliyor musun bilmiyorum ben sadece operasyon kastığım için ama sanırım düşmüyor.

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Celal Can
Faceit görevleri kasabilirsin ama günde en az 4 5 saat oynaman gerekir. Sadece 60 win görevini yaparsan çok bırakmaz. Ladder'da kasman lazım. Tek başına da çok zor en az 2 3 arkadaş lazım. Pre'de zaten 5 giremiyorsun. 1 2 kişi net lazım yani.

Hasan344

80+ Gold
İllaki seçkin satın almana gerek yok internette güvenilir hesap satış siteleri var ben genelde oralardan hesap alırım tabi güvenilir satıcılardan almaya dikkat edin.

LaketrooS

80+ Silver
Seçkinsen evet haftada 2 kere düşürebiliyorsun.
Hocam konunun ana sorusunuda okusanız görürdunuz

Faceit görevleri kasabilirsin ama günde en az 4 5 saat oynaman gerekir. Sadece 60 win görevini yaparsan çok bırakmaz. Ladder'da kasman lazım. Tek başına da çok zor en az 2 3 arkadaş lazım. Pre'de zaten 5 giremiyorsun. 1 2 kişi net lazım yani.
Hocam faceit ücretsiz değilmi?
Birde günde 2.5 saat oynayarak haftada ne kadar kazanırım?

Top Bottom