Neler Yeni

CS:GO Oynayarak Nasıl Para Kazanabilirim?

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
cs oynayaral item fln satarak steam cüzdanına para kazanmak istiyorum sonra o paralarlada yeni oyunlar alıp böyle bir döngüye girmek sitiyorum. nasıl yapabilir?
face it premium alıyorsun. ve maç kasıyorsun. oradan gelirin oluyor birincisi. ikincisi de skin çıkarabiliyorsun. puan kasıp ak47 bıçak fln yapabiliyorsun yani. bence bunu araştırmanı öneririm. sonuçta oynayarak bıçak kasarsın ve satıp para kazanırsın :)

LaketrooS

80+ Silver
face it premium alıyorsun. ve maç kasıyorsun. oradan gelirin oluyor birincisi. ikincisi de skin çıkarabiliyorsun. puan kasıp ak47 bıçak fln yapabiliyorsun yani. bence bunu araştırmanı öneririm. sonuçta oynayarak bıçak kasarsın ve satıp para kazanırsın :)
hocam faceit tam olarak nasıl işliyor mantığı yani nasıl itemleri veriyor

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
konuya tam hakim değilim yapan arkadaşlarım vardı. face it paralı üyelik alıyorsun maç kazandıkça puan işliyor diye biliyorum. hem para kazanıyor hem de skin çıkartıyorsun..

LaketrooS

80+ Silver
konuya tam hakim değilim yapan arkadaşlarım vardı. face it paralı üyelik alıyorsun maç kazandıkça puan işliyor diye biliyorum. hem para kazanıyor hem de skin çıkartıyorsun..
peki premium almadan olur mu? öyle çıkaraılır mi skin fln (zorda olsa)?

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Mustafa Enes Bulut
item düşürerek yada saat kasar yapabılrsın tamamen şansına kalmıs arkadasa 250tl lik kasa dustgunde de sahıt oldum gecen hafta yenı gelen bır kasanın bana dustugunu de kasa 35tl idi steam guardım kapalı oldugu için satamadım su an 25 e dusmus ayrıca cs den cok para bekleme cunku tamamen sans a baglı dusen seyler gnenelde 10kurus ıle 2 tl arasında gıdıp gelıyor ve her sevıye atladıgın macta dusuyor ben bunu kesfettım ayrıca onun yerıne kart dusen ucuz oyunlar alablırıs zup serısı ucuz ve kart dusuyor ben aldım ancak beceremedım

LaketrooS

80+ Silver
item düşürerek yada saat kasar yapabılrsın tamamen şansına kalmıs arkadasa 250tl lik kasa dustgunde de sahıt oldum gecen hafta yenı gelen bır kasanın bana dustugunu de kasa 35tl idi steam guardım kapalı oldugu için satamadım su an 25 e dusmus ayrıca cs den cok para bekleme cunku tamamen sans a baglı dusen seyler gnenelde 10kurus ıle 2 TL arasında gıdıp gelıyor ve her sevıye atladıgın macta dusuyor ben bunu kesfettım ayrıca onun yerıne kart dusen ucuz oyunlar alablırıs zup serısı ucuz ve kart dusuyor ben aldım ancak beceremedım
hocam peki seviye atlama sadece premium cs de mi var

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Mustafa Enes Bulut
peki premium almadan olur mu? öyle çıkaraılır mi skin fln (zorda olsa)?
skin düşer sanırım premınum olmazsan ancak onun satısını yapman için steam pazarının açık olması lazım onun ıcınde bellı bı mıktar steam da harcama yapman lazım tam mıktarını hatırlamıyorum ama en son 80 tl civarı bırseydı
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam peki seviye atlama sadece premium cs de mi var
hayır premınumın amacı hıle gelemden ranked mac oynayabılmek

LaketrooS

80+ Silver
skin düşer sanırım premınum olmazsan ancak onun satısını yapman için steam pazarının açık olması lazım onun ıcınde bellı bı mıktar steam da harcama yapman lazım tam mıktarını hatırlamıyorum ama en son 80 TL civarı bırseydı
hocam skin düşer kesin dimi yani haftalık 1 tl fln da düşer mi sence veya 2 tl?

skin düşer sanırım premınum olmazsan ancak onun satısını yapman için steam pazarının açık olması lazım onun ıcınde bellı bı mıktar steam da harcama yapman lazım tam mıktarını hatırlamıyorum ama en son 80 TL civarı bırseydı

birde seviyeyi nerde görücez

hocam cs de seviyeyi nerde görücez bende gözükmüyor

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Mustafa Enes Bulut
hocam skin düşer kesin dimi yani haftalık 1 TL fln da düşer mi sence veya 2 TL?

birde seviyeyi nerde görücez
sevıye artısı mac sonunda oluyor ölum amcı az sevıye verıyor mesela ranked mac gırınce sevıye barının %40 kadarı doluyor tabı haftaalık bonusla haftalık bonus bır muddet sonra bıtıyor skin düşer ancak cok ucuz seyler duser 10 kuruşluk seyler de düşebilir sevıyeyı ıse ana sayfada mouse yı en saga kaydırısan bır yer acılır orda en ustte rankın sevıyen ve nickin görünür

LaketrooS

80+ Silver
sevıye artısı mac sonunda oluyor ölum amcı az sevıye verıyor mesela ranked mac gırınce sevıye barının %40 kadarı doluyor tabı haftaalık bonusla haftalık bonus bır muddet sonra bıtıyor skin düşer ancak cok ucuz seyler duser 10 kuruşluk seyler de düşebilir sevıyeyı ıse ana sayfada mouse yı en saga kaydırısan bır yer acılır orda en ustte rankın sevıyen ve nickin görünür
hocam bakın gözükmüyor

Ekler

• Ekran Görüntüsü (32).png
    Ekran Görüntüsü (32).png
    1.7 MB · Hit: 25

LaketrooS

80+ Silver

Bura.K

80+ Silver
Çoğu Operasyon (Ödüllü operasyonlar. İsimlerini bilmiyorum yani nasıl ifade edildiklerini ancak bölüm tamamladıkça, level atladıkça hediye falan veriyor.) O tür operasyonlar verdiğin paranın 2-3 katını kazandırır. Ancak yeni çıkmış olması lazım. Mesela o operasyonlarla birlikte yeni Skinler veya Yeni Karakterler gelir ve sen seviye atladıkça kazancın katlanır. Ben 150 TL civarı fiyata operasyon alan arkadaşımı tanıyorum. Şu an 350-500 TL civarı karı var. Ancak sabır gerektiriyor ve her zaman olan bir şey değil. Bunu da yapabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,312
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520
Top Bottom