Neler Yeni

CS GO oyun aşırı dalgalı akıcılık sıfır

Can...

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
gpu 70 cpu 60 67
Mesaj otomatik birleştirildi:

tam olarak o knk sdfjklşsdf dün keskindi birde pikselliydi her şey oyunlar masaüstü vs ddu ile sildşim yeni yükledim onu açmamışım
Kanka ayarlardon monitör e gir görürsün göremezsen yaz

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
oyun ici çözünürlüğe göre normal sayılır 4:3 ayarlarda akıcı oynayabilirsin 1024/768 veya 1280/720 gibi ayarlarda

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
gpu 70 cpu 60 67

tam olarak o knk sdfjklşsdf dün keskindi birde pikselliydi her şey oyunlar masaüstü vs ddu ile sildşim yeni yükledim onu açmamışım
Ayarlar > Sistem > Ekran > Gelişmiş Ekran Ayarları > Ekran Bağdaştırıcısı Özellikleri. Daha sonra "Monitör" sekmesine tıklayın ve "Ekran Yenileme Hızı" listesinden tercih ettiğiniz çözünürlük ve 144hz yenileme hızını seçin ve "Tamam"'a basın. Alıntıdır

Can...

80+ Platinum
Kanka ayarlardon monitör e gir görürsün göremezsen yaz
yaptım yaptım unutmuşum o aklıma geldi yukar da @L I N C O L N ! hocam kaç hertz diyince :D

Ayarlar > Sistem > Ekran > Gelişmiş Ekran Ayarları > Ekran Bağdaştırıcısı Özellikleri. Daha sonra "Monitör" sekmesine tıklayın ve "Ekran Yenileme Hızı" listesinden tercih ettiğiniz çözünürlük ve 144hz yenileme hızını seçin ve "Tamam"'a basın. Alıntıdır
biliyorum hocam sağol tekrardan

bakalım düzeldi mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
a l p e r
yaptım yaptım unutmuşum o aklıma geldi yukar da @L I N C O L N ! hocam kaç hertz diyince :D

biliyorum hocam sağol tekrardan

bakalım düzeldi mi

Kanka hertzi 60tan 144e çekince masaüstünde bile farkediliyo ya😀

oyuna girmedene bile gerek yok

Can...

80+ Platinum
Top Bottom