LoserIl
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Bu cs:go değil cs2donarak bu şekilde oynayacağıma gider source oynarım
Bu cs:go değil cs2donarak bu şekilde oynayacağıma gider source oynarım
Çünkü 1.6 Sourcedan daha iyi bir oyun, çıktığı dönemde esporcular tarafından tercih edilmeyip tarihe karıştı.cs source 2004 cs 1.6 2002 2 yılda nasıl bu kadar grafik mekanik değişebişliyor source daha iyi 1 tane türk sunucusu var ordan 1 hafta ban yedim 1.6 denedim öncedende oynuyordum o zamasnlar güzeldi ama sourceyi görünce çamur gibi geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
evet var bunun dışında şuan 8 çeken bir türk serveride var herşeyi katarsak 150 türk oynuyor anlık olarak biz bize yeteriz ama source gibi güzel oyun varken neden insanlar 1.6 oynuyor
sebebi nostalji.cs source oynuyordum ban yedim cs 1.6 oynayayım dedim eski 1.6 cı olarak ulan oyun çok kötü grafik olsun menüler olsn yazı yazma olsun silah görünümü olsun herşeyiyle beni oynama diyor siz ne düşünüyorsunuz?
edit : bomba atma mekaniği leş gibi elime alıp üflesem daha uzağa gider.
Nkaha yok uykum var şuan olmazhelal sana be (umarım öpmezsin)
"Ben elini öperim amca"
CS2 zaten CS:GO'dan ayıran en büyük (bana sorarsan tek şey) şey grafiklerin vs. gerçekçileştirilmesi. Daha gerçekçi grafikler vb. yaptılar ama optimizasyonun o'su yok oyundadonarak bu şekilde oynayacağıma gider source oynarım
cs 1.6 nın tek sevdiğim yanı deathmacth sunucuları başka sunucularda oynanmıyor assault deathmacth girdim ve fark ettimki zevk alıyorum ama dust2Nkaha yok uykum var şuan olmaz
(!)
"Ben elini öperim amca"
CS2 zaten CS:GO'dan ayıran en büyük (bana sorarsan tek şey) şey grafiklerin vs. gerçekçileştirilmesi. Daha gerçekçi grafikler vb. yaptılar ama optimizasyonun o'su yok oyunda
Son olarak şunu bırakıyorum ve konudan elimi ayağımı çekiyorum (İnşallah)
csgo nun online linkini atarmısınBu cs:go değil cs2
kardeşim kastığı için source oynuyorum ve ortam sarıyor ama 1.6 cidden kötüintel uhd grafics de kasıyor demekki o da iyiymiş sanki 4070 takmış da kasıyor gibi yazmışsın.