Hocam şans(olasılık) faktörü var. İyi veya kötü oynamayla da alakası yok. Ama rütbe atlarken(silver-nova... ranklarından bahsetmiyorum. Lvl gibi olan rütbe.) drop veriyor (ama kutu değil, herhangi bir şey verebilir; 3 kuruşluk grafiti veya 3 kuruşluk skin gibi). Fakat tamamen şans (olasılık) faktörüne bağlı iyi bir şey gelme ihtimali. Fakat sana bir tavsiye; CSGO'ya operasyon geldiği zaman, satın alıp; görevleri yapıp, kasa alıp satman. Bu sana baya kârâ sokar.Prime aldım. Bunun parasını çıkarmak lazım. Nasıl kutu düşürülür?
Ölüm maçında 6 saat afk bıraktım yeni gelen kasa düşmüştü 100TLyken.Prime aldım. Bunun parasını çıkarmak lazım. Nasıl kutu düşürülür?
bende bi kere rek maçta rüyalar kasası yenı cıkmısken 2 kere düştü satamadım ama pazar banım vardı ucuza gittiÖlüm maçında 6 saat afk bıraktım yeni gelen kasa düşmüştü 100TLyken.
şans sprey düşer 50 kuruşluk skin düşer kasada 50 kuruş yada 5 tl lik düşer son gelen kasada 50 tl rastgele bunlardan biri gelir ama pahalı kasa zor ben bile zar zor düşürdüm 1 keePrime aldım. Bunun parasını çıkarmak lazım. Nasıl kutu düşürülür?