Fatieh
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 6,259
bal gibi de oluyor bu aradaRX 5000 serisinde Wattman olmuyor.
Çok gördük zamanında
bal gibi de oluyor bu aradaRX 5000 serisinde Wattman olmuyor.
Ben olmuyor sanıyordum malum forum sağolsun orda yanlış bilgilendirdiler beni iyiki buraya gelmişimbal gibi de oluyor bu arada
Çok gördük zamanında
Pechnotat Yosyal demek istedin galibaBen olmuyor sanıyordum malum forum sağolsun orda yanlış bilgilendirdiler beni iyiki buraya gelmişim
Evet adamın biri 5000 serisinde wattman yok sadece siyah ekran oluyor 500 serisinde wattman var demişti herkes beni linçlemişti 5600xt önermedim diyePechnotat Yosyal demek istedin galiba
O adamın biri malmış bu aradaEvet adamın biri 5000 serisinde wattman yok sadece siyah ekran oluyor 500 serisinde wattman var demişti herkes beni linçlemişti 5600xt önermedim diye
Herkes beni linçlemişti sonra 2 gün sonra Pektopatı bıraktım https://donanimarsivi.com/forum/konu/forumda-yeniyim-ve-technopatta-yapilan-haksizlik.149737/page-1O adamın biri malmış bu arada
oraya ancak burda cevap bulamazsam giderim onun dışında yokHerkes beni linçlemişti sonra 2 gün sonra Pektopatı bıraktım https://donanimarsivi.com/forum/konu/forumda-yeniyim-ve-technopatta-yapilan-haksizlik.149737/page-1
Gitmekmioraya ancak burda cevap bulamazsam giderim onun dışında yok
az mı uğraştık 2060 yerine 5600xt savunanlarlaEvet adamın biri 5000 serisinde wattman yok sadece siyah ekran oluyor 500 serisinde wattman var demişti herkes beni linçlemişti 5600xt önermedim diye
donanimarsivi.com
Anlasalar RX serisini sadece 5700xt öneririm oda son driver stabil olduğu ve RTX 3060 çıkacağı için 2060s alınmaması kararında olduğum için bekleyemem diyenlere öneririm.az mı uğraştık 2060 yerine 5600xt savunanlarla
O günleri iyi hatırlıyorum ban yiyecek kadar sinirlenmiştim
RX5600XT VS RTX 2060 (Özellikle fanboylar okusun)
Bu iki kartı bilmeyen yoktur ikiside 1080p canavarı. 5600xt gayet uygun fiyatlı performanslı bir kart. 2060 performanslı ve ışın izleme teknolojisi barındırdığı için 5600xt ye göre daha pahalı bir kart. Ve saf kas gücü olarak birbirlerinin dibindeler. İnsanlar konu açıyor hangisi alınır diye...donanimarsivi.com
Radeon software de çıkıyor diye biliyorum yanlış olabilir hiç radeon kart kullanmadım bilemiyorumwattman oldugunu nereden anlayabilirim? ekran kartımda ama ekran kartımda sıkıntı olsa diğer oyunlarda da restart atmaz mı? Diğer oyunlarda sorun yok
Wattman değil seninki senin hesabında sorun var dediğim gibi cfg dosyalarını sil ayarların gitcek belki bir umut düzelir.wattman oldugunu nereden anlayabilirim? ekran kartımda ama ekran kartımda sıkıntı olsa diğer oyunlarda da restart atmaz mı? Diğer oyunlarda sorun yok
Arkadaşın pcsi sadece cs de res atıyor ve başka cs hesabında atmıyrRadeon software de çıkıyor diye biliyorum yanlış olabilir hiç radeon kart kullanmadım bilemiyorum
Wattman de genelde siyah ekran oluyor birden bire sizin yaşadığınız sorunla neredeyse aynı