CS GO PC RESTART ATIYOR

Evet adamın biri 5000 serisinde wattman yok sadece siyah ekran oluyor 500 serisinde wattman var demişti herkes beni linçlemişti 5600xt önermedim diye
az mı uğraştık 2060 yerine 5600xt savunanlarla

O günleri iyi hatırlıyorum ban yiyecek kadar sinirlenmiştim

az mı uğraştık 2060 yerine 5600xt savunanlarla

O günleri iyi hatırlıyorum ban yiyecek kadar sinirlenmiştim

Anlasalar RX serisini sadece 5700xt öneririm oda son driver stabil olduğu ve RTX 3060 çıkacağı için 2060s alınmaması kararında olduğum için bekleyemem diyenlere öneririm.

O adamın biri malmış bu arada
wattman oldugunu nereden anlayabilirim? ekran kartımda ama ekran kartımda sıkıntı olsa diğer oyunlarda da restart atmaz mı? Diğer oyunlarda sorun yok

wattman oldugunu nereden anlayabilirim? ekran kartımda ama ekran kartımda sıkıntı olsa diğer oyunlarda da restart atmaz mı? Diğer oyunlarda sorun yok
Radeon software de çıkıyor diye biliyorum yanlış olabilir hiç radeon kart kullanmadım bilemiyorum

Wattman de genelde siyah ekran oluyor birden bire sizin yaşadığınız sorunla neredeyse aynı

Wattman değil seninki senin hesabında sorun var dediğim gibi cfg dosyalarını sil ayarların gitcek belki bir umut düzelir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Radeon software de çıkıyor diye biliyorum yanlış olabilir hiç radeon kart kullanmadım bilemiyorum

Wattman de genelde siyah ekran oluyor birden bire sizin yaşadığınız sorunla neredeyse aynı
Arkadaşın pcsi sadece cs de res atıyor ve başka cs hesabında atmıyr

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,435
Üyeler
188,595
Son üye
aslany
Geri