Neler Yeni

CS GO PC RESTART ATIYOR

AlpLion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Bora Alparslan
yanlış yer sorry
Mesaj otomatik birleştirildi:

SSd de olabilirmi sorunki
SSD sıfırıyla değişti, ssd de arıza var dendi ama sadece csgo da yapıyor diğer oyunlarda hiçbir sıkıntı yok

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Hocam diğer forumlarda forumda görmedim bunu wattman genellikle sürücü hatası diye biliyorum hocam rx 5000 serisinde genellikle ekran gidiyor.
Dediğiniz gibi sürücü hatası hocam
RX5000 serisine özen gösteriyorlar ama hala aşılabilmiş değil.

Wattman hatası olduğunu düşünüyorum
Virüs taraması yaptıktan sonra çözülmez ise UV yapmayı deneyin.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Sonra bakacak arkadaşlar için anlatayım:
İlk önce oyunun dosyalarını doğruladım ve 1 eksik dosya çıktı. Sorun bundan kaynaklanıyor diye düşündüm.
Ama sorunun kaynağı benim aslında daha da önceden karşılaştığım kronik bir hataydı.
Şanslı bir şekilde aynı hata bir daha meydana geldiğinde PC restart atmadı ve CSGO kendisi oyundan otomatik olarak disconnect edip şu hatayı verdi:
Disconnected by VAC: You cannot play on secure servers - Multiplayer Connection Issues (PC) - Knowledge Base - Steam Support
Sonra kendisi otomatik olarak üstteki linke attı zaten. Biraz göz gezdirdim, how to fix bölümüne baktım ve hatamı gördüm.
Şu programlar bu oyun ile çakışıyor, veya oyun bunları şüpheli 3. parti program olarak algılıyor.
  • CCleaner
  • Powershell
  • Sandboxie
  • Cheat Engine
  • IObit Start Menu 8
  • Process Hacker
  • DLL Injectors
  • Hypervisors
  • Steam Idlers
Ee ben de en baştaki CCleaner'ı gördüm ve kapattım. Şu anlık bir sıkıntı yok gibi. Zaten bu hata da ben CCleaner yüklemeden önce yoktu. Yani bu programlar arkaplanda açıksa kapatın.
İngilizcesi olmayan arkadaşlar için ben o sayfayı Türkçe'ye çevireyim, faydalanın.

Vac Hatası Yüzünden Oyundan Atıldınız: Güvenli sunucularda oynayamazsınız
(Yani oyun bizi hile kullanıyormuş gibi algılıyor ama emin olamıyor.)

Lütfen Custom Texturlarınızı (Türkçesini ben de bilmiyorum çünkü ben de bunları İngilizce terimler olarak kullanıyorum.), Skin değiştirici programlarınızı, veya oyuna herhangi bir şekilde müdahale eden uygulamalarınızı kapatın ve PC'nizi yeniden başlatın. Ayrıca oyunun dosyalarını doğrulamanızı öneririz.

Bu hata ne anlama geliyor?
Bu hata oyuna veya Steam'e etki eden 3. Parti uygulamalar sebebiyle meydana geldi. Bu sorunu çözmek için sorun çıkaran uygulamayı kapatmanız veya kaldırmanız gerekir.

Tipik olarak bu hataya ne sebebiyet verir?
Bu hatayı meydana getiren saptanmış uygulamaların bir listesi var. Lütfen bu uygulamaları oyunu oynarken kapatın. (Ben görev yöneticisinden kapatmanızı öneririm, yoksa arkaplanda çalışmaya devam edebilir.)
  • CCleaner
  • Powershell
  • Sandboxie
  • Cheat Engine
  • IObit Start Menu 8
  • Process Hacker
  • DLL Injectors
  • Hypervisors
  • Steam Idlers

Bilgisayarınızı Yeniden Başlatın
Eğer bu problem tüm Serverlarda meydana gelmişse bilgisayarınızı yeniden başlatmanız problemi çözebilir.

Steam Servisini Onarın
Bu hata ayrıca Steam servisinin aksamasından da meydana gelebilir. Lütfen Steam servisini onarmaya çalışın.
1. Steam'den çıkın.
2. Başlat'a çalıştır yazıp programı açın.
3. Şu komutu girin:
"C:\Program Files (x86)\Steam\bin\SteamService.exe" /repair
4. Steam'i çalıştırın ve hatayı tekrar test edin.

Kalan iki yerden kaynaklanan sorun fazla meydana gelmiyor genelde. Eğer sizinkiler bu şekilde çözülmediyse yeni konu açıp beni etiketlerseniz yardımcı olabilirim. Teşekkürler.

Benim hatam şu anlık çözülmüş gibi gözüküyor, ama yeniden meydana gelirse yeni konu açmak istemiyorum. O yüzden lütfen konuyu kilitlemeyin.

Via:https://www.technopat.net/sosyal/konu/cs-goda-pc-reset-atiyor.459180/

AlpLion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Bora Alparslan
Dediğiniz gibi sürücü hatası hocam
RX5000 serisine özen gösteriyorlar ama hala aşılabilmiş değil.

Wattman hatası olduğunu düşünüyorum
Virüs taraması yaptıktan sonra çözülmez ise UV yapmayı deneyin.
Tamamdır deneyip döneceğim. Teşekkürler fakat UV nedir?

AlpLion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Bora Alparslan
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Sonra bakacak arkadaşlar için anlatayım:
İlk önce oyunun dosyalarını doğruladım ve 1 eksik dosya çıktı. Sorun bundan kaynaklanıyor diye düşündüm.
Ama sorunun kaynağı benim aslında daha da önceden karşılaştığım kronik bir hataydı.
Şanslı bir şekilde aynı hata bir daha meydana geldiğinde PC restart atmadı ve CSGO kendisi oyundan otomatik olarak disconnect edip şu hatayı verdi:
Disconnected by VAC: You cannot play on secure servers - Multiplayer Connection Issues (PC) - Knowledge Base - Steam Support
Sonra kendisi otomatik olarak üstteki linke attı zaten. Biraz göz gezdirdim, how to fix bölümüne baktım ve hatamı gördüm.
Şu programlar bu oyun ile çakışıyor, veya oyun bunları şüpheli 3. parti program olarak algılıyor.
  • CCleaner
  • Powershell
  • Sandboxie
  • Cheat Engine
  • IObit Start Menu 8
  • Process Hacker
  • DLL Injectors
  • Hypervisors
  • Steam Idlers
Ee ben de en baştaki CCleaner'ı gördüm ve kapattım. Şu anlık bir sıkıntı yok gibi. Zaten bu hata da ben CCleaner yüklemeden önce yoktu. Yani bu programlar arkaplanda açıksa kapatın.
İngilizcesi olmayan arkadaşlar için ben o sayfayı Türkçe'ye çevireyim, faydalanın.

Vac Hatası Yüzünden Oyundan Atıldınız: Güvenli sunucularda oynayamazsınız
(Yani oyun bizi hile kullanıyormuş gibi algılıyor ama emin olamıyor.)

Lütfen Custom Texturlarınızı (Türkçesini ben de bilmiyorum çünkü ben de bunları İngilizce terimler olarak kullanıyorum.), Skin değiştirici programlarınızı, veya oyuna herhangi bir şekilde müdahale eden uygulamalarınızı kapatın ve PC'nizi yeniden başlatın. Ayrıca oyunun dosyalarını doğrulamanızı öneririz.

Bu hata ne anlama geliyor?
Bu hata oyuna veya Steam'e etki eden 3. Parti uygulamalar sebebiyle meydana geldi. Bu sorunu çözmek için sorun çıkaran uygulamayı kapatmanız veya kaldırmanız gerekir.

Tipik olarak bu hataya ne sebebiyet verir?
Bu hatayı meydana getiren saptanmış uygulamaların bir listesi var. Lütfen bu uygulamaları oyunu oynarken kapatın. (Ben görev yöneticisinden kapatmanızı öneririm, yoksa arkaplanda çalışmaya devam edebilir.)
  • CCleaner
  • Powershell
  • Sandboxie
  • Cheat Engine
  • IObit Start Menu 8
  • Process Hacker
  • DLL Injectors
  • Hypervisors
  • Steam Idlers

Bilgisayarınızı Yeniden Başlatın
Eğer bu problem tüm Serverlarda meydana gelmişse bilgisayarınızı yeniden başlatmanız problemi çözebilir.

Steam Servisini Onarın
Bu hata ayrıca Steam servisinin aksamasından da meydana gelebilir. Lütfen Steam servisini onarmaya çalışın.
1. Steam'den çıkın.
2. Başlat'a çalıştır yazıp programı açın.
3. Şu komutu girin:
"C:\Program Files (x86)\Steam\bin\SteamService.exe" /repair
4. Steam'i çalıştırın ve hatayı tekrar test edin.

Kalan iki yerden kaynaklanan sorun fazla meydana gelmiyor genelde. Eğer sizinkiler bu şekilde çözülmediyse yeni konu açıp beni etiketlerseniz yardımcı olabilirim. Teşekkürler.

Benim hatam şu anlık çözülmüş gibi gözüküyor, ama yeniden meydana gelirse yeni konu açmak istemiyorum. O yüzden lütfen konuyu kilitlemeyin.

Via:https://www.technopat.net/sosyal/konu/cs-goda-PC-reset-atiyor.459180/
Evet bu restart olayından önce bu hatayı aldım adam bunu yazmış ama bu sorunu nası çözeceğimi bilmiyorum maalesef.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Tamamdır deneyip döneceğim. Teşekkürler fakat UV nedir?
Benim dediğimi deneyin hocam.

Hocam adamın dediklerini yapın

Oyun dosyalarını doğrulayın
Oyun için herhangi bir başlatma seçenekleri kullanıyorsanız kaldırın.

AlpLion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Bora Alparslan

Hocam adamın dediklerini yapın
Hepsini sırayla deneyeceğim vatan da çalışan arkadaşım gelsin, ben şimdi bir şeyleri bozmayayım. Adamın dediklerini nasıl yapacam bilmiyorum açıkçası sadece o steam repair yapmıştım yazan zamanında bir şey değişmemişti.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Hepsini sırayla deneyeceğim vatan da çalışan arkadaşım gelsin, ben şimdi bir şeyleri bozmayayım. Adamın dediklerini nasıl yapacam bilmiyorum açıkçası sadece o steam repair yapmıştım yazan zamanında bir şey değişmemişti.

• CCleaner
  • Powershell
  • Sandboxie
  • Cheat Engine
  • IObit Start Menu 8
  • Process Hacker
  • DLL Injectors
  • Hypervisors
  • Steam Idlers

Oyun oynarken bu programları kapatın , msconfigden başlamasın diye ayarlayın.
Steam Servisini Onarın

AlpLion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Bora Alparslan

• CCleaner
  • Powershell
  • Sandboxie
  • Cheat Engine
  • IObit Start Menu 8
  • Process Hacker
  • DLL Injectors
  • Hypervisors
  • Steam Idlers

Oyun oynarken bu programları kapatın , msconfigden başlamasın diye ayarlayın.
Steam Servisini Onarın
TAMAMDIR HEPSİNİ YAPICAM OLMAZSA ARTIK :/

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
TAMAMDIR HEPSİNİ YAPICAM OLMAZSA ARTIK :/
Olucak inanın başarıcağız!!!

Bilgisayarım - Özellikler - Sistem Koruması - Gelişmiş - Başlangıç Ve Kurtarma - Sistem hatasını otomatik olarak yeniden başlat kutucugunu kaldır sorunun çözülecektir diye umuyorum

AlpLion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Bora Alparslan
Olucak inanın başarıcağız!!!

Bilgisayarım - Özellikler - Sistem Koruması - Gelişmiş - Başlangıç Ve Kurtarma - Sistem hatasını otomatik olarak yeniden başlat kutucugunu kaldır sorunun çözülecektir diye umuyorum
o kutucuk kapalı :D dün kapattım hatta ama çözülmedi :D çok kanser bi sorun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,072
Üyeler
168,381
Son üye
Kerem Çiftçi
Top Bottom