cs go ping sorunu

Modeminiz filan eski olabilir stabil bir bağlantı sağlamıyordur. Ayrıca evde diğer kullananlar varsa onlara da bağlı

modemim bu sene türktelekom tarafından verildi eski değil 5-6 aylık benden başka interneti kullanan 2 kişi var ve onlarda en fazla instagram kullanıyorlar

ama pingimin artması modem üzerindeki ethernet ışığının çok hızlı yanıp sönmesinden sonra oluyor

Cep telefonları interneti sömürüyor ve aşırı ping yapıyor. Oyuna girmeden önce wifi kapatıyorum, benden başka kimsenin modeme bağlı olmadığından emin oluyorum öyle giriyorum. Bunların dışında;
Modeminizin frimware updateini yapmanızı tavsiye ediyorum. Düzelmez ise kablo kontrolü yapabilirsiniz.

+1 bendede böyle bir sorun var ve ne yaptıysam düzelmiyor wifi kartını söktüm acaba oturmuyormu diye öyle bir şey olsa wifiyi keser modemden diyorlar 2 ayrı telefona bağladım hepsinde aynısını yaptı ping 70 iken bi anda 300 400 oluyor geriye düşüyor,proğramlardan olur dediler format attım denedim gene aynısını yaptı varmı başına gelen çözebilen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,817
Üyeler
187,737
Son üye
mukose
Geri