Neler Yeni

CS:GO Prime alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Talha Ubeyd
Başlıkdada yazdığı gibi Prime alınır mı?Hem hileler baya azalıyormuş.Ayrıca skin ve kasa düşürerek parasını çıkarabilirmiyim?Mesela ortalama kaç saat oynayarak prime'ın parası çıkar?

SametSW

80+ Bronze
Başlıkdada yazdığı gibi Prime alınır mı?Hem hileler baya azalıyormuş.Ayrıca skin ve kasa düşürerek parasını çıkarabilirmiyim?Mesela ortalama kaç saat oynayarak prime'ın parası çıkar?
açıkcası şu oyuna verdiğim o kadar saatime acıyorum keşke hiç oynamasaydım diyorum eğer seviyorsanız öneririm azaltıyor mu azaltıyor ama çok mu hayır değil şahsen önermiyorum eğer csden zevk alıyorsanız alınabilir diğer türlü bulaşma bile ona verceğin parayla ne oyunlar alırsın indirimde steam oyun fiyatları artıcak ben olsam yılbaşı ındırımde alırım oyun

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Talha Ubeyd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
açıkcası şu oyuna verdiğim o kadar saatime acıyorum keşke hiç oynamasaydım diyorum eğer seviyorsanız öneririm azaltıyor mu azaltıyor ama çok mu hayır değil şahsen önermiyorum eğer csden zevk alıyorsanız alınabilir diğer türlü bulaşma bile ona verceğin parayla ne oyunlar alırsın indirimde steam oyun fiyatları artıcak ben olsam yılbaşı ındırımde alırım oyun
CSGO'yu seviyorum en çok oynadığım oyunlardan biri.Valla bulaşmasaydım düşünmezdim bende ama bulaştım bile.Rank atlamak veya eşya düşürmekte istiyorum o yüzden Prime alsam mı diye düşünüyorum.Siz Prime kullandınız mı?Parasını çıkarıyor mu?Çünki eğer böyle 1 yıl falan değilde birkaç ayda parasını çıkarıyor ise beleşe Prime gelmiş olur ve yine o parayla oyun alınabilir.Böylece hem rank kasabilirim hemde hile azalır.Tabi bunun için bu item düşürme ile parasını çıkarma olayından emin olmam lazım

SametSW

80+ Bronze
CSGO'yu seviyorum en çok oynadığım oyunlardan biri.Valla bulaşmasaydım düşünmezdim bende ama bulaştım bile.Rank atlamak veya eşya düşürmekte istiyorum o yüzden Prime alsam mı diye düşünüyorum.Siz Prime kullandınız mı?Parasını çıkarıyor mu?Çünki eğer böyle 1 yıl falan değilde birkaç ayda parasını çıkarıyor ise beleşe Prime gelmiş olur ve yine o parayla oyun alınabilir.Böylece hem rank kasabilirim hemde hile azalır.Tabi bunun için bu item düşürme ile parasını çıkarma olayından emin olmam lazım
ben 21 lvl oldum hatta paralı olmadan 1 gün önce oldum acıkcası parasını çıkarmıyor 600 saatim var şuan topladığım para 50 60tldir toplam düşen eşya fiyatı csyi çok seviyorsanız alabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Talha Ubeyd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunun hastasıysanız verilir.
Hastası değilim ama genellikle eğleniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben 21 lvl oldum hatta paralı olmadan 1 gün önce oldum acıkcası parasını çıkarmıyor 600 saatim var şuan topladığım para 50 60tldir toplam düşen eşya fiyatı csyi çok seviyorsanız alabilirsiniz
Hmm..Peki sizce kasa düştüğünde satayım mi yoksa Açayım mı diyelimki aldım hangi şekilde daha fazla kar ederim?

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Usta primesiz faceit giriligormuydu

Ve ekstra olarak sakın hesap almak gibi bir ahmaklık yapma

Cs prime eğer maddi durumun iyi değilse alma

SametSW

80+ Bronze
Hastası değilim ama genellikle eğleniyorum

Hmm..Peki sizce kasa düştüğünde satayım mi yoksa Açayım mı diyelimki aldım hangi şekilde daha fazla kar ederim?
şansına güveniyorsan aç ama düşük olasılık iyi bir şey çıkarman 50 tane kasa açtım zamanında 4 5 tane iyi şey geldi parasının yarısını çıkardı anca

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Zaten belli bir şey sonra faceit geçeceğin için (try hard oyuncuysan) Parana yazık olur ama hem faceit hem arasıra mm atarsanız güzel skinlerde sürebiliyor geçen gün 9 TL'lik ssg düştü

Ve eksunlikle kutu açma ..

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Talha Ubeyd
Usta primesiz faceit giriligormuydu

Ve ekstra olarak sakın hesap almak gibi bir ahmaklık yapma

Cs prime eğer maddi durumun iyi değilse alma
yok hesap almam zaten direk steam üzerinden prime oda alirsam

Zaten belli bir şey sonra faceit geçeceğin için (try hard oyuncuysan) Parana yazık olur ama hem faceit hem arasıra mm atarsanız güzel skinlerde sürebiliyor geçen gün 9 TL'lik ssg düştü

Ve eksunlikle kutu açma ..
tryhard oyuncu degilim zaten cok uzun zamandir pc oyuncusuda degilim.Eglenmek icin oynuyorum,tabi eglenmek derken trollemek degil .d bir arkadasimda daha var prime mesela arada birlikte giriyoruz ama bende olmadigi icin hile gelebiliyor ve haliyle oda bende rank falan kasamiyoruz.

SametSW

80+ Bronze
faceit gir bence ya almana gerek yok gibi eğlenen orda da eğlenir eğer prime istemiyorsa tabi ki hiç girmedim çunku o parayla çok iyi oyunlar alınır dediğim gibi siz düşünün

tryhard oyuncu degilim zaten cok uzun zamandir pc oyuncusuda degilim.Eglenmek icin oynuyorum,tabi eglenmek derken trollemek degil .d bir arkadasimda daha var prime mesela arada birlikte giriyoruz ama bende olmadigi icin hile gelebiliyor ve haliyle oda bende rank falan kasamiyoruz.
o zaman alın arkadaşlarınızla giricekseniz

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Agayla yoldaş sarar al gitsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Talha Ubeyd
faceit gir bence ya almana gerek yok gibi eğlenen orda da eğlenir eğer prime istemiyorsa tabi ki hiç girmedim çunku o parayla çok iyi oyunlar alınır dediğim gibi siz düşünün
hocam söyle ben yurtdisinda yasiyorum (kusura bakmayin klavyemde türkce degil :) )ve suan steam hesabimda 20 euro var.Yakin zamandada para yüklemeyi düsünmüyorum.7 si ile indirime girince the forest alip kalan 13 ü ilede csgo prime almayi düsünüyorum.Sonrada belki biraz cs oynayip 3-4 euroya bir oyun falanda alirim herhalde.Planim bu tabi düsündügüm gibi giderse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,630
Üyeler
163,858
Son üye
Skys3a
Top Bottom