Neler Yeni

CS:GO Prime alınır mı?

Alqu1st

80+
Başlıkdada yazdığı gibi Prime alınır mı?Hem hileler baya azalıyormuş.Ayrıca skin ve kasa düşürerek parasını çıkarabilirmiyim?Mesela ortalama kaç saat oynayarak prime'ın parası çıkar?
diğer yanıtları okumadım. Eğer ekipin varsa ve o parayı verince pişman olmayacaksan değer

SametSW

80+ Bronze
hocam söyle ben yurtdisinda yasiyorum (kusura bakmayin klavyemde türkce degil :) )ve suan steam hesabimda 20 euro var.Yakin zamandada para yüklemeyi düsünmüyorum.7 si ile indirime girince the forest alip kalan 13 ü ilede csgo prime almayi düsünüyorum.Sonrada belki biraz cs oynayip 3-4 euroya bir oyun falanda alirim herhalde.Planim bu tabi düsündügüm gibi giderse
anladığım kadarıyla 13 euro sizin orada prime türkiyeden birine 7 8 euro yollayın o size hediye olarak alsın daha ucuza gelir

Alqu1st

80+
anladığım kadarıyla 13 euro sizin orada prime türkiyeden birine 7 8 euro yollayın o size hediye olarak alsın daha ucuza gelir
fiyat farkından dolayı bazı ülkelerden diğerine hediye gönderilmiyor atabileceğini sanmıyorum türkiyeden birinin

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Talha Ubeyd
bildigim kadariyla ülkeler arasi hediye olmuyor maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

diğer yanıtları okumadım. Eğer ekipin varsa ve o parayı verince pişman olmayacaksan değer
ekibim yok ama bir prime hesabi olan arkadasim var duoyuz yani

Alqu1st

80+
denemekte fayda var belki olabilir
deneyebilir ama sanmıyorum şahsen

bildigim kadariyla ülkeler arasi hediye olmuyor maalesef

ekibim yok ama bir prime hesabi olan arkadasim var duoyuz yani
elinde fazla paran varsa al oyundan maç sonu drop da düşüyor belki çıkarırsın parasını

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Düşen eşyalar çok şanslı değilsen genellikle çok ucuz oluyor kolay kolay çıkmayabilir parası. Arkadaşım ilk levelinde 600 liralık SG düşürmüştü. Bize max 10 liralık falan düşmüştür :D

Top Bottom