ASUS PRIME RTX 5060 16 GB Alınır mı

3 taksit peşin fiyatına oluyor. Vade ile 6 faiz yapsan yine 5060ti'ın normal ederiyle senin düşündüğün arasındaki fark gibi fark olacak.
Faizli alışveriş yapmıyorum hocam o fiyatlara alasıya gaming x var itopyada 5 taksit vade farksız gaming x daha mantıklı olur o modellerden 3 taksit yapan bankalar da bende yok zaten :D
Edit: bugün 33k dan vardı onuda yemişler :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Faizli alışveriş yapmıyorum hocam o fiyatlara alasıya gaming x var itopyada 5 taksit vade farksız gaming x daha mantıklı olur o modellerden 3 taksit yapan bankalar da bende yok zaten :D
Valla aşırı zor durumda değilsen bana bu saçma geliyor.

Valla aşırı zor durumda değilsen bana bu saçma geliyor.
33k fena değil hocam yav Trio için oyunda geliyor yanında o da mağaza stoğuna düşmüş daha bugün online stoğu vardı / elbette yorumum 5 taksit olduğu için nakit 30k da vermem ne yalan olsun :D

33k fena değil hocam yav Trio için oyunda geliyor yanında o da mağaza stoğuna düşmüş daha bugün online stoğu vardı
33 hâlâ 5060ti içinse aboow. O paralara 5070 alınmasına bile karşıyız.

Merhabalar bütçe konusunda 27-28 binlere kadar çıkabilirim fakat bazı yerlerde AMD 9060 16 GB 5060 ekran karıyla aynı performansı veriyor diyorlar tam emin olamadım aklımda kesinlikle RTX'i almak var üç fanlısı TRENDYOL üzerinde 28.000 tl ye satılıyor. Normalde trendyol üzerinden pc parçası almam fakat 6 taksit vadesiz teklif sunduğu için alacağım. Sizde RTX 5060 16 GB Yİ almalı mıyım ve daha da önemlisi trendyol üzerinden alınır mı.
kasa

birde kasamın linkini koydum muhtemelen üç fanlısı sığar ama emin olmak istedim
O paraya 5070 var hocam yapmayın…

Düşünürken o da gitti ne yalan olsun 5k farka 5070 ti olduğu için istemedim 28k dan falan kapatmak istiyorum
Bu haf a yoktu ama her hafta 28e colorful igame 5070 beyaz oluyor. Bende 5070ti olanı var soğutması ve sessizliği çok iyi.

Merhabalar bütçe konusunda 27-28 binlere kadar çıkabilirim fakat bazı yerlerde AMD 9060 16 GB 5060 ekran karıyla aynı performansı veriyor diyorlar tam emin olamadım aklımda kesinlikle RTX'i almak var üç fanlısı TRENDYOL üzerinde 28.000 tl ye satılıyor. Normalde trendyol üzerinden pc parçası almam fakat 6 taksit vadesiz teklif sunduğu için alacağım. Sizde RTX 5060 16 GB Yİ almalı mıyım ve daha da önemlisi trendyol üzerinden alınır mı.
kasa

birde kasamın linkini koydum muhtemelen üç fanlısı sığar ama emin olmak istedim
5060 ti 16 gb yerine 9060xt al daha iyi dostum verme o kadar para ona

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Geri