prime hesaba da hile geliyormu gerçekten ?Değmez, hile kaynıyor her yerde
Evetprime hesaba da hile geliyormu gerçekten ?
maç sonunda skin kasa falan düştüğü için almayı düşünüyordumDeğmez, hile kaynıyor her yerde
Prime hile kaynamıyor. Eğer Güven faktorünüz yüksek ise bedava hesapta bile hile gelmiyor.Değmez, hile kaynıyor her yerde
1 lira fln maksimum düşecek skin, sürekli de skin düşmüyor spray daha çok düşüyormaç sonunda skin kasa falan düştüğü için almayı düşünüyordum
nasıl güven faktörü yükselir ?Prime hile kaynamıyor. Eğer Güven faktorünüz yüksek ise bedava hesapta bile hile gelmiyor.
faceit nedir ?Değmez eğer dersen ki ben Faceit oynucam göm gitsin
Geliyor hocam, bal gibi de geliyorPrime hile kaynamıyor. Eğer Güven faktorünüz yüksek ise bedava hesapta bile hile gelmiyor.
Faceit valveden farklı bir sunucu espor mallarının döndüğü rekabetin yüksek olduğu senin levelim göre karşına adam geldiği bir sistem adaletli bir sistem mesela o maç 40 vurdum rakiplerinden iyi oynuyorsun seni direk 5-6 levelde başlatıyornasıl güven faktörü yükselir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
faceit nedir ?
Hocam 100 saat csgo oynadım sadece 2-3 kere geldi. Beleş hesap.Geliyor hocam, bal gibi de geliyor
peki bu sunuculara nasıl giricem ?Faceit valveden farklı bir sunucu espor mallarının döndüğü rekabetin yüksek olduğu senin levelim göre karşına adam geldiği bir sistem adaletli bir sistem mesela o maç 40 vurdum rakiplerinden iyi oynuyorsun seni direk 5-6 levelde başlatıyor