kazandığın rekabetçiye bakmıyor edo puanına bakıyor puanın düşükse vermezcs go da ard arda 4 maç kazandım nova 3 ten nova 4 e attı ama nova 4 te 9 maç kazanıp 1 maç berabere kaldım ve 2 kere yenildim neye göre çalışıyor bu rank sistemi ?
25-20 arası genellikle sadece 1 maçta sadece 10 vurdum o kadarKazandığın maçlarda 5 falan mı vurdun?
edo sayım genellikle 3-4kazandığın rekabetçiye bakmıyor edo puanına bakıyor puanın düşükse vermez
cs go da ard arda 4 maç kazandım nova 3 ten nova 4 e attı ama nova 4 te 9 maç kazanıp 1 maç berabere kaldım ve 2 kere yenildim neye göre çalışıyor bu rank sistemi ?
dostum csde 401 saatim var gayet de iyi oynarım ama silver2 den 1'e düşüyorum yada silver 2 oluyorum oyunu rütbe sistemi saçma arkadaş var benden daha iyi silver 3 başka tanıdığım cok iyi oynamıyor nova2 adaletsiz sistem bi maçta 37 vurmuştum edo 7 tane aldım maçı kazandık rütbe düştüm rank sistemi kötü senlik bişey değilcs go da ard arda 4 maç kazandım nova 3 ten nova 4 e attı ama nova 4 te 9 maç kazanıp 1 maç berabere kaldım ve 2 kere yenildim neye göre çalışıyor bu rank sistemi ?
harbi çok kötü bu konuyu açtıktan 1 gün sonra mg1 oldum 2 maç kaybettim düştüm saçmalıkdostum csde 401 saatim var gayet de iyi oynarım ama silver2 den 1'e düşüyorum yada silver 2 oluyorum oyunu rütbe sistemi saçma arkadaş var benden daha iyi silver 3 başka tanıdığım cok iyi oynamıyor nova2 adaletsiz sistem bi maçta 37 vurmuştum edo 7 tane aldım maçı kazandık rütbe düştüm rank sistemi kötü senlik bişey değil