cs go rank atlayamama

BayErhaN

80+
Reaksiyon skoru
30
cs go da ard arda 4 maç kazandım nova 3 ten nova 4 e attı ama nova 4 te 9 maç kazanıp 1 maç berabere kaldım ve 2 kere yenildim neye göre çalışıyor bu rank sistemi ?

Kazandığın maçlarda 5 falan mı vurdun?

cs go da ard arda 4 maç kazandım nova 3 ten nova 4 e attı ama nova 4 te 9 maç kazanıp 1 maç berabere kaldım ve 2 kere yenildim neye göre çalışıyor bu rank sistemi ?
kazandığın rekabetçiye bakmıyor edo puanına bakıyor puanın düşükse vermez

Hocam novadan usta muhafız 1 atması zor bende 10 maçtan sonra atmıştı edo ve killerim gayet iyiydi 2 beraberlik falan vardı ranklar arası geçiş zor seviye atlatıyor

dostum csde 401 saatim var gayet de iyi oynarım ama silver2 den 1'e düşüyorum yada silver 2 oluyorum oyunu rütbe sistemi saçma arkadaş var benden daha iyi silver 3 başka tanıdığım cok iyi oynamıyor nova2 adaletsiz sistem bi maçta 37 vurmuştum edo 7 tane aldım maçı kazandık rütbe düştüm rank sistemi kötü senlik bişey değil

dostum csde 401 saatim var gayet de iyi oynarım ama silver2 den 1'e düşüyorum yada silver 2 oluyorum oyunu rütbe sistemi saçma arkadaş var benden daha iyi silver 3 başka tanıdığım cok iyi oynamıyor nova2 adaletsiz sistem bi maçta 37 vurmuştum edo 7 tane aldım maçı kazandık rütbe düştüm rank sistemi kötü senlik bişey değil
harbi çok kötü bu konuyu açtıktan 1 gün sonra mg1 oldum 2 maç kaybettim düştüm saçmalık :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,326
Üyeler
184,144
Son üye
umutcann01
Geri