Neler Yeni

Cs:Go saçma bir şekilde çok kasıyor

dexiN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Salih

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,931
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
tamam aga o konuyu geçelim var mı bi bildiğin çözüm tilt olmaya başladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

geldi herhalde ben pek bakmıyorum direk güncelliyor gelince
Eger o.c. filan yaptıktan sonra olduysa o.c yanlış olmuş olabilir eski ayarına getir eğer Windows hani performans modu filan varya onunla oynadıktan yine eski haline getir bir şey ile oynamış olabilirsin ve sistemine test yap belki ekran kartın filan ısınmıyor çok uzun süre kullandığın için de sıkıntı çıkadmıştır

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel
Arkadaşlar bundan 1-2 gün öncesine kadar herhangi bir sorun yoktu ama bugün ve dün akşam oyunum aşırı derecede kasıyor. Aşağıda bilgisayar özelliklerim gözüküyor yaklaşık 200-300 fps alıyorum. Fps aynı ama oyunum kasmaya devam ediyor. Ne yapmalıyım? (Cfg'mi oluşturup oyun ayarlarımı sıfırladım olmadı, Steam'ı kapat aç yaptım hatta dilini ingilizce bile yaptım olmadı, bilgisayarı kapat-aç yaptım olmadı, ekran kartıma baktım driverlar güncel windowsumda güncel, ssde boş alanda var)
şuan maçtayım ve dust2 midde acayıp bir fps kaybı var 500lerden 270lere ani düşüşler oluyor buda donmaya neden oluyor

dexiN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Salih
şuan maçtayım ve dust2 midde acayıp bir fps kaybı var 500lerden 270lere ani düşüşler oluyor buda donmaya neden oluyor
sadece d2 değil aimbotza bir girdim bot bile vurulmuyor.

Eger o.c. filan yaptıktan sonra olduysa o.c yanlış olmuş olabilir eski ayarına getir eğer Windows hani performans modu filan varya onunla oynadıktan yine eski haline getir bir şey ile oynamış olabilirsin ve sistemine test yap belki ekran kartın filan ısınmıyor çok uzun süre kullandığın için de sıkıntı çıkadmıştır
oc yapmadım ama 2 gün önce pc aniden kapanmıştı ama ondan sonra fps düşmesi faan olmadı bi dün geceyle bu gece

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel

oc yapmadım ama 2 gün önce pc aniden kapanmıştı ama ondan sonra fps düşmesi faan olmadı bi dün geceyle bu gece
bende şuan sadace dust2 mid sıkıntılı önceden bende de böyle bir sıkıntı yoktu bakalım

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Muti

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Kangal Kangaoğlu
Arkadaşlar bundan 1-2 gün öncesine kadar herhangi bir sorun yoktu ama bugün ve dün akşam oyunum aşırı derecede kasıyor. Aşağıda bilgisayar özelliklerim gözüküyor yaklaşık 200-300 fps alıyorum. Fps aynı ama oyunum kasmaya devam ediyor. Ne yapmalıyım? (Cfg'mi oluşturup oyun ayarlarımı sıfırladım olmadı, Steam'ı kapat aç yaptım hatta dilini ingilizce bile yaptım olmadı, bilgisayarı kapat-aç yaptım olmadı, ekran kartıma baktım driverlar güncel windowsumda güncel, ssde boş alanda var)
Dostum ben de 250-300 fps alıyorum bende de 2 gündür kasma var. Oyun sürekli durup devam ediyor gibi. Sanırım küçük bir güncelleme yaptı ondan sonra başladı.

ente8518

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
eren
1 aydır falan bende de var aynı problem 500fpslerde oynuyorum aniden 0.1 0.2 0.3 olan var değeri 6 7 oluyor saliselik bur da kasma hissi veriyor

dexiN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Salih
Dostum ben de 250-300 fps alıyorum bende de 2 gündür kasma var. Oyun sürekli durup devam ediyor gibi. Sanırım küçük bir güncelleme yaptı ondan sonra başladı.
herhalde öyle, işin garip tarafı oyun 200-300 fpslerde geziyor ama kasıyor

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,931
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe

Dediğim gibi testleri yap oyun oynarken mi oldu? Yani sıcaklıklar yüksekkenmi

ente8518

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
eren
işlemcinde sıkıntı olup olmadığını öğrenmek için R20 testi deneyebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri