99 demeyelim de % 20 diyelim 0 ranktan başlıycak arkadas 5 dolar 10 dolar para olmadıgı için yabancı arkadaşlara çekinmiyorlar patır patır açıyorlar hileyi çift keleş aşşasında pek etki etmiyorSeçkin=başka yaşam tarzı. Seçkin alırsan hileler %99 puf olur gider. En yararlı şeyi bu zaten.
yok o daha rankın belirlenmediği içindir 10 win alman gerekiyor derecelide sanırım öyle bişeydimesala benim rankımda kilit imgesi var seçkin olmadığım için mi
Nova 2 yim hile falan yok hacı99 demeyelim de % 20 diyelim 0 ranktan başlıycak arkadas 5 dolar 10 dolar para olmadıgı için yabancı arkadaşlara çekinmiyorlar patır patır açıyorlar hileyi çift keleş aşşasında pek etki etmiyor
asıl yüksek ranklarda hile oluyor hilieciler iyi oynadığı için hizli rank atlıyorlar işin içindeyiz biliyoruz99 demeyelim de % 20 diyelim 0 ranktan başlıycak arkadas 5 dolar 10 dolar para olmadıgı için yabancı arkadaşlara çekinmiyorlar patır patır açıyorlar hileyi çift keleş aşşasında pek etki etmiyor
ruskilerle eşleşmiyorsun sanırım ne zaman geri düşseler bi teknik mola ardından gökkuşağı unicorn larNova 2 yim hile falan yok hacı
çoğunlukla hilelerden kurtuluyorsun güzel itemler çıkıyor galiba ama hileler karşına çıkması imkansız rahat kafayla misler gibi ark ile birlikte oynayabilirsinBen normalde valorant oynuyorum, fakat arakadaş çevresi sebebiyle cs:go ya geçtim. Ama cs:go da anlamadığım bir şey var, seçkin hesap ne işe yarıyor?
keleşin üstüne cıkamadıgım için bilemiycem üst ligleri oda doğrudur valve uyuduğu için saolsunasıl yüksek ranklarda hile oluyor hilieciler iyi oynadığı için hizli rank atlıyorlar işin içindeyiz biliyoruz