CS:GO Siteleri

yahya58

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,225
Arkadaşlar baktımda millet çatır çatır katlıyor.Bende denemek istiyorum ama bildiğiniz gibi 1 ton csgo sitesi var.Sizce (hesaba para yatırma,deposit miktarı,skini hesaba çekme olayları vs. ) en mantıklı olan,en karlı olan ve en rahat katlatacak site hangisidir?

Arkadaşlar baktımda millet çatır çatır katlıyor.Bende denemek istiyorum ama bildiğiniz gibi 1 ton csgo sitesi var.Sizce (hesaba para yatırma,deposit miktarı,skini hesaba çekme olayları vs. ) en mantıklı olan,en karlı olan ve en rahat katlatacak site hangisidir?
youtuber ların katlamasından bahsediyorsan onlara fazladan şans veriyorlar bence uzak dur

en kârlı olanı csgoliveda kendi kasanı yapmayo bilmektir o da pat diye olmıyor. forcedrop ile başlayın ama para yatıracaksanız 100TL nin altını önermemö

en kârlı olanı csgoliveda kendi kasanı yapmayo bilmektir o da pat diye olmıyor. forcedrop ile başlayın ama para yatıracaksanız 100TL nin altını önermemö
tamamdır teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

youtuber ların katlamasından bahsediyorsan onlara fazladan şans veriyorlar bence uzak dur
Aynen ama mesela tek onlar değil.Adam 2 dolarlık kasa açıyor atıyorum 10 dolarlık item alıyor onuda yavaş yavaş upgrade edip 50 dolara katlıyor mesela kafamdan bir örnek.

tamamdır teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen ama mesela tek onlar değil.Adam 2 dolarlık kasa açıyor atıyorum 10 dolarlık item alıyor onuda yavaş yavaş upgrade edip 50 dolara katlıyor mesela kafamdan bir örnek.
onu biliyorum kanka ama çok düşük ihtimal onlar kumar oynuyorsun mesela 100 tl yatırdın amacın işte 5 e katlamak 2 tane çıkarıyorsun devam ediyorsun bir bakmışsın çıkmamış bi
r daha çıkmamış hırs yapıyorsun daha riskli şeylere giriyorsun ve batıyorsun kendi arkadaşlarımdan biliyorum onlarda işte ben katlicam diye girdim adamın 600 tl si boşa gitti

onu biliyorum kanka ama çok düşük ihtimal onlar kumar oynuyorsun mesela 100 TL yatırdın amacın işte 5 e katlamak 2 tane çıkarıyorsun devam ediyorsun bir bakmışsın çıkmamış bi
r daha çıkmamış hırs yapıyorsun daha riskli şeylere giriyorsun ve batıyorsun kendi arkadaşlarımdan biliyorum onlarda işte ben katlicam diye girdim adamın 600 TL si boşa gitti
ozaman 34 tl yatırıp 5 dolara yani ufak ufak katlamak sence denenirmi?

hocam farkettıysenız yyayıncılarwda adının yanında doğrulanmış tik i olur o tik onlawra ekstra şans tanıyor dıye bılıyorum yayınlarda reklam amaçlı

Geri