Oyun sonu hediyeler veriliyor. Oradan çıkarsa belki.Arkadaşlar Oyuna pek para yatırmaya niyetim yok . Skin almakta istiyorum . ücretsiz alabileceğim bir şey varmı ?
Rastgele geliyor galiba. Bilmiyorum.O nasıl atıyor ? güzel oynadığındamı yoksa level attığındamı ?
Her haftada belirli gün 1 item , kasa vs verir yeni çıkan kasa olduğunda filan sat hemen ben öyle yapa yapa redline aldımArkadaşlar Oyuna pek para yatırmaya niyetim yok . Skin almakta istiyorum . ücretsiz alabileceğim bir şey varmı ?
Tamam güzelce yazıcam kardeşim ücretsiz hiç bir şey alamazsın. Bak HİÇ BİR ŞEY. Nothing?Arkadaşlar Oyuna pek para yatırmaya niyetim yok . Skin almakta istiyorum . ücretsiz alabileceğim bir şey varmı ?
Hocam konu hakkında bilgi aldıysan bilgisayar donanımından anlıyorsan bifşey sorabilirmiyim(biraz uzun)Arkadaşlar Oyuna pek para yatırmaya niyetim yok . Skin almakta istiyorum . ücretsiz alabileceğim bir şey varmı ?
lan ne diyorsunULAN *** ÇOCUĞU SİKTİRGİT BAŞKA YERDE DİLEN BABANDAN UTANIYOSUN OYUNA PARA YATIRAMIYOSUN GELİYOSUN BURDA BÜYÜK GİBİ nerden free skin alırım diyosun SG *** VELEDİ SENİ
kardeş hayırdır ?ULAN *** ÇOCUĞU SİKTİRGİT BAŞKA YERDE DİLEN BABANDAN UTANIYOSUN OYUNA PARA YATIRAMIYOSUN GELİYOSUN BURDA BÜYÜK GİBİ nerden free skin alırım diyosun SG *** VELEDİ SENİ
ULAN *** ÇOCUĞU SİKTİRGİT BAŞKA YERDE DİLEN BABANDAN UTANIYOSUN OYUNA PARA YATIRAMIYOSUN GELİYOSUN BURDA BÜYÜK GİBİ nerden free skin alırım diyosun SG *** VELEDİ SENİ
neyse ben raporladım ban yiyecek zaten .D sen steam adını verkardeş hayırdır ?