- Reaksiyon skoru
- 27
merhabalar çok saçma bir soru olcak ama sorasım geldi acabe cs go da nasıl topluluk sunucusu sahibi olabilirim,olabilirsem ücretlimi
Her ay 100 yada 150 tl ödüyorsun diye biliyorummerhabalar çok saçma bir soru olcak ama sorasım geldi acabe cs go da nasıl topluluk sunucusu sahibi olabilirim,olabilirsem ücretlimi
peki bu işten kar etme gibi bi durum varmıÜcretli. İyi bir çevren olması lazım yoksa server tutmaz durduk yere zarara girersin.
ne kadar güvenli bu siteler ?cs.center, prooyun.com, oyunhost.com gibi sitelerden
ben 2 sene önce bu 3 hostuda kullanmıştım en fpsi prooyun diyebilirim ben orta tutmuş bir sunucudan 4 ayda 1k gibi bir para kazanmıştım sen daha fazlada kazanabilrisin daha azda kazanabilirsin şans işi biraz ve tecrübe, bilgibirde maddiyat önemli değil
Adminlik satıcaksın başka bir şeyi yokpeki bu işten kar etme gibi bi durum varmı
çok sağol hocam. birde bu iş uğraş işter boş bırakmıyacaksın birde sunucuyuben 2 sene önce bu 3 hostuda kullanmıştım en fpsi prooyun diyebilirim ben orta tutmuş bir sunucudan 4 ayda 1k gibi bir para kazanmıştım sen daha fazlada kazanabilrisin daha azda kazanabilirsin şans işi biraz ve tecrübe, bilgi