Hocam kjşisel takımlara izin verilmeli fakat takımları olmayanlarada siz karışık takım yapmalısınız benceCS:GO mini turnuvası düzenlemeyi düşünüyorum. Nasıl olmalı sizce? Sorular aşağıda.
- FACEIT mi kullanılmalı FASTCUP mı?
- Kişisel takımlara izin verilmeli mi yoksa katılımcılar karışık mı dağıtılmalı?
Öyle olacak zaten. Ama eskiden turnuva yaptığımızda haksızlık olmaması adına kişisel takımlara izin verilmiyordu. Bu sefer izin versek mi dedim.Hocam kjşisel takımlara izin verilmeli fakat takımları olmayanlarada siz karışık takım yapmalısınız bence
Hocam bence haksızlıkla bi alakası yok daha uyumlu oynar insan ekibiyleÖyle olacak zaten. Ama eskiden turnuva yaptığımızda haksızlık olmaması adına kişisel takımlara izin verilmiyordu. Bu sefer izin versek mi dedim.
Mantıklı. Eski sistem yani. Bana da bu mantıklı geliyor.hem takimi olan hem de karisik dagitilirsa takimi olanlar turnuvayi kazanir. Yogunluga gore secmeliyiz kisisel olanlar katilmamali herkes takimiyla gelecekse eger. sahsen ben kisiselim karisik dagitilmasini isterim.