CS:GO VAC Ban nasıl açabilirim

Reaksiyon skoru
44
bundan 3 yıl önce cs den sıkıldığımı sanıp biraz hile açıyım dedim ve çok büyük bir hata yaptım bir daha oynamam diyip cs de hile açtım ve vac ban yedim çok pişmanım yani o hesap benim oyun namına her şeyim bütün anılarım bütün eğlenceli anlarım her şeyim orada lütfen nasıl ban ı kaldırabilirim bir bileniniz varsa söylesin lütfen ne zaman steama girsem orada oynayamamak beni inanılmaz derece üzüyor belki bazılarınız iyi olmuş açmasaydın diyebilir haklısınız bir daha asla hiç bir şekilde yapmam lütfen o hesap benim için çok değerli mesajlarınızı bekliyorum

kaldıramazsın

bende duymadım bir yolu olduğunu açmanın

Kaldıramazsın, başka hesap açabilirsin...

Vac ban sadece csgo için geçerli değil mi neden üzüldün başka hesap kur ama hile açma :mad:

kaldırman imkansız

İnşallah açmaz vac banı hile yer yok bilader. Hile kullanan kişiyede üzülmem

Garip bir sistemi var ben geforcenow dan giriyordum ama VAC yedim.

geçenlerde cafede veletin biri hile acmıstı bagırıyodu bide ensesine bi yapıstırdım aglaya aglaya cıktı cafeden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnşallah açmaz vac banı hile yer yok bilader. Hile kullanan kişiyede üzülmem
ben direk hile kullanan kişilerin aile büyükleri ile ilgileniyorum

bundan 3 yıl önce cs den sıkıldığımı sanıp biraz hile açıyım dedim ve çok büyük bir hata yaptım bir daha oynamam diyip cs de hile açtım ve vac ban yedim çok pişmanım yani o hesap benim oyun namına her şeyim bütün anılarım bütün eğlenceli anlarım her şeyim orada lütfen nasıl ban ı kaldırabilirim bir bileniniz varsa söylesin lütfen ne zaman steama girsem orada oynayamamak beni inanılmaz derece üzüyor belki bazılarınız iyi olmuş açmasaydın diyebilir haklısınız bir daha asla hiç bir şekilde yapmam lütfen o hesap benim için çok değerli mesajlarınızı bekliyorum
Maalesef öyle bir şey yok kanka

açamazsın açma da zaten
gerek yok senin kafadaki adamların oyunu oynamasına

ben 4000 küsur saat bu oyunu oynadım 7 winim varken1 lose alıp ranklardan kaç kere döndüm karşıma hile gelince

onun için boşver sen farklı oyunlara yönel

Geri