Neler Yeni

CS GO vac ban yemiş hesaba prime alırsam envanterimi tekrar kullanabilir miyim

Bekir gnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bekir Güneri
cs go da hile kullanıp ban yedim 1500 gün önce şuan farklı bir steam hesabım var ama eski ban yiyen hesabımın envanteri çok iyiydi şuan ban yediğim hesabıma tekrar seçkin satın alırsam envanterime ulaşabilir miyim takas kontratı vs tekrar akftifleşir mi

Strangersupuk

80+ Bronze
Hayır alamazsın, VAC Yemiş hesapların envanterleri kilitleniyor hiçbir şekilde takas yapamıyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Arda Akel
Hileci seni! Ayıp değil mi? Adam gibi oynamayı bilmiyorsan oynama. İnşallah aklın başına gelir kardeşim.
Ve hayır, hiçbir şekilde takas makas yapamazsın. 1500 gün bildiğim kadarıyla permanent (sonsuz) ban diye sayılıyor bu arada.

Hileci seni! Ayıp değil mi? Adam gibi oynamayı bilmiyorsan oynama. İnşallah aklın başına gelir kardeşim.
Ve hayır, hiçbir şekilde takas makas yapamazsın. 1500 gün bildiğim kadarıyla permanent (sonsuz) ban diye sayılıyor bu arada.
idle master kullanırken cs engellemeyi unuttuysa da yer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yazmış hile kullandım diye görmedim :D

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,436
İsim
Oğuz
5 yıl geçmiş belki pişmandır dostum hemen tavır almayın.

Top Bottom